Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟ; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΣΤΙΒΟΣ!

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης ένας από τους πιο χαρισματικούς αθλητές της πόλης με πολλές διακρίσεις σε όλη την Ελλάδα, σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων, αλλά και στο τρίαθλο, άθλημα με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια. 
Οι αθλητές που γυμνάζονται καθημερινά στον στίβο του Τσακού είναι...

πάρα πολλοί. Είναι δεκάδες. Σε έναν στίβο ο οποίος είναι επικίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα. Οι τραυματισμοί καιροφυλακτούν, είδικά τη νύχτα, μια και πολλοί έρχονται να γυμναστούν με το φως του φεγγαριού και εάν αυτό υπάρχει. Ο Παύλος Μπασδέκης για παράδειγμα, ο 72χρονος υπερ μαραθωνοδρόμος που πρόσφατα έτρεξε στον Αγώνα των Αθανάτων (140 χλμ.). Ο Παύλος ερχόταν καθημερινά στις 4.00 τα ξημερώματα να τρέξει στο γήπεδο. 
Οι αθλήτές και οι αθλήτριες του Χολαργού-Παπάγου θριάμ,βευσαν στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο Δήμος λοιπλόν οφείλει να φτιάξει τον στίβο στον Τσακό, να είναι αντάξιος της αξίας των αθλητών και αθλητριών του. Ρωτούν λοιπόν οι καθημερινοί ήρωες του αθλητισμού και ρωτάμε κι εμείς: "Πότε Δήμαρχε θα ξεκινήσουν τα έργα;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου