Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

Φοβού τους 17άρηδες και ψήφον φέροντας ...
Ως γνωστόν, εδώ και 2-3 χρόνια έχει δοθεί δικαίωμα ψήφου στους ...

17άρηδες. Αυτοί εντάσσονται στους εκλογικούς καταλόγους μετά την 1η αναθεώρηση που υποβάλλεται από τους Δήμους στο Υπ.Εσ. αμέσως μετά την 28η Φεβρουαρίου και οριστικοποιείται από τη Δ/νση Εκλογών του Υπ.Εσ. προς το τέλος Μαρτίου.
Επίσης, είναι γνωστό και διαπιστωμένο ότι τα τελευταία χρόνια οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη στα κόμματα εξουσίας, ιδιαίτερα δε στο κυβερνών κατά την παρούσα φάση κόμμα. Στρέφονται δε προς τα μικρά κόμματα
Ο αριθμός των νέων ψηφοφόρων που έγγράφονται (λόγω ηλικίας) στους εκλ. καταλόγους είναι της τάξεως των 170.000, δηλ. ένα ποσοστό της τάξεως του 3% του εκλογικού σώματος που προσέρχεται στις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Αριθμός και ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητα.
Ιδού, λοιπόν, ο λόγος της πρεμούρας και της βιασύνης της κυβέρνησης να περάσει στα γρήγορα την ψήφο εμπιστοσύνης και κατεπειγόντως τη συμφωνία των Πρεσπών. Περιμένοντας οτι θα πάρει ελάχιστες ψήφους από τους 17άρηδες και οτι η συντριπτική πλειοψηφία θα μοιραστεί στα άλλα κόμματα, δεν θέλει να τους έχει στο εκλογικό σώμα στις προσεχείς εκλογές.
Συμπέρασμα-πρόβλεψη : Εκλογές πριν τις 25 Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου