Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 90 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΑΛΛΆ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ...ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΛΑΧΕΙΑ!

Ο εικονιζόμενος είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 90 του χρόνια! Ένας Χολαργιώτης, από τους παλαιότερους εν ζωή ..

στην περιοχή και ο μοναδικός που ζούσε μέχρι πριν από λίγες μέρες, από τη λεγόμενη Μάχη του Μακρυγιάννη. 
Ο Γεώργιος Αλεξόπουλος όμως είχε και έναν άλλο καημό: έχασε τον γιο του Κωνσταντίνο από σοβαρό ατύχημα στην πολεμική αεροπορία, όπου υπηρετούσε ως υπαξιωματικός. Τραυματίστηκε σοβαρά (του άνοιξε το κεφάλι) και αφού ταλαιπωρήθηκε για αρκετό καιρό, απεβίωσε μετά από λίγα χρόνια. Ο  πατέρας του Γιώργος είχε δυο τραγικές απώλειες στην οικογένειά του και ως διέξοδό του βρήκε το να πουλάει λαχεία. Μαζί με την πίστη στον Θεό και στην Πατρίδα μπόρεσε να κρατηθεί όρθιος. 
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και πριν από λίγες μέρες έφυγε από κοντά μας. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία Χολαργιώτες. 
Στην κηδεία του που έγινε στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού τον αποχαιρέτισε πλήθος κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος ο οποίος απηύθυνε από μικροφώνου το ύστατο χαίρε στον εκλιπόντα. Το ίδιο έκανε και ο ανιψιός του Παναγιώτης Αλεξόπουλος. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα συλλυπητήριά της στη σύζυγό του Ειρήνη, στα 3 του παιδιά, στα εγγόνια του και σε όλους τους λοιπούς συγγενείς και οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου