Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ


ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Στα σκαριά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμπαράταξη…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι αριστεροί παρατρεχάμενοί του, είναι ...


αποδεδειγμένα τα παιδιά για όλες τις βρώμικες δουλειές στα νεοταξικά σχέδια της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και του βαθέως κράτους των ΗΠΑ. Των ηγετών της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ. Δηλαδή, των πρώην Προέδρων των ΗΠΑ Μπους, Κλίντον και Ομπάμα. Που δυστυχώς, σε μεγάλο κομμάτι εξακολουθούν και κινούν τα νήματα στην Αμερική.
Άλλωστε, ο Μπάρακ Ομπάμα, λίγο πριν την αποχώρησή του από την προεδρεία των ΗΠΑ “παρέδωσε” το δαχτυλίδι της Παγκοσμιοποίησης στη Γερμανίδα Καγκελάριο, αφού ήδη είχε υποστεί συντριπτική ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ στις εθνικές εκλογές των ΗΠΑ, η εκλεκτή του Χίλαρυ Κλίντον! Η οποία θα συνέχιζε το σατανικό παιχνίδι της ΝΤΠ για μια παγκοσμιοποιημένη Υφήλιο, εις βάρος των Κρατών – Εθνών!
Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ των διεθνιστών, των άθεων και του δόγματος πως τα κράτη δεν έχουν γεωγραφικά σύνορα, κατάντησαν οι “λιμενεργάτες” της ΝΤΠ, που στις παλαιές ελληνικές ταινίες τους απολαμβάναμε να κουβαλούν τις βαλίτσες των ταξιδιωτών κατά την αποβίβασή τους από τα πλοία. Κατά τον ίδιο τρόπο κουβαλούν ο Αλέξης και οι υπόλοιποι Συριζαίοι τα ανθελληνικά θελήματα των νεοταξιτών της Γερμανίας και του βαθέως κράτους των ΗΠΑ!
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο υποστηρικτής του Μαδούρο που δεν θα αφήσει την “καρέκλα” της Εξουσίας ακόμη και αν οδηγείτο στο “εκτελεστικό απόσπασμα” ενός πατριωτικού Ειδικού Δικαστηρίου!

Ο Τσίπρας είναι μια από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής…

Μετά την ψήφιση στην ελληνική Βουλή της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών ήδη στην περιοχή οι συσχετισμοί βρίσκονται σε οριακό σημείο! Όλα τα θέματα στα Βαλκάνια βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Και από ότι φαίνεται, επιλέξανε οι Νεοταξίτες τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ανάψει το φυτίλι στην “αποθήκη με τα εκρηκτικά”!
Κι όλοι αναρωτιούνται! Πού το πάει λοιπόν αυτή η κυβέρνηση της μειοψηφίας;
Προσπαθεί να δυναμιτίσει τα Βαλκάνια με σκοπό να ξεκινήσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος για την ανακατανομή εδαφών και την χαρτογράφηση νέων συνόρων;
«Ο Τσίπρας είναι μια από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής. Εξελέγη υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο Μνημόνιο (σ.σ. οι Ευρωπαίοι “εταίροι” μας) το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχτεί τελικά τη βούληση του λαού του. Προδίδοντας το λόγο του».
Ποιος έκανε τις παραπάνω βαρύγδουπες διαπιστώσεις και αυτούς τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς πριν λίγους μήνες, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFMTV; Ένας πρώην φίλος του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο είχε στηρίξει ο Έλληνας Πρωθυπουργός στις γαλλικές εκλογές του 2017! Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς, που στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας στις 23 Απριλίου 2017 ψηφίστηκε από 7 εκατ. Γάλλους, καταλαμβάνοντας ποσοστό 19,58%… 

Στα σκαριά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμπαράταξη…

Είναι πανθομολογούμενο – εκ των αποτελεσμάτων - ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαχρονικά το κόμμα που κατά το δοκούν μεταλλάσσεται πολικά αλλά και ιδεολογικά! Το μόνο κοινό σημείο που τους ενώνει όλους αυτούς είναι η απέχθεια προς τη Μητέρα Ελλάδα! Εξ ου και ο διεθνισμός τους!
Έτσι, αυτό το κόμμα ξεκίνησε ως το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, στην πορεία ως κυβέρνηση προσέγγισε τον σοσιαλισμό και δεν είχε κανένα πρόβλημα να συγκυβερνήσει με δεξιούς, γι΄ αυτό στην πολιτική ιστορία του αυτό το συνονθύλευμα διεθνιστών αλλάζει τακτικά ονομασίες, ανάλογα με τις πολιτικές συγκυρίες!
Ο Συνασπισμός της αριστεράς και της Προόδου έγινε ΣΥΡΙΖΑ (Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς) – Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο, έγινε - έγινε… και ακολούθως σκέτο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνασπισμός της αριστεράς και της Προόδου

Όμως είπαμε πως αλλάζει “χρώματα” σαν τον χαμαιλέοντα! Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών! Έτσι σήμερα που είναι πλέον κυβέρνηση μειοψηφίας μετά την αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛ. από την κυβέρνηση και αφού κατάφερε να “περάσει” την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών με 153 Βουλευτές (145 της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και 8 γυρολόγους – καιροσκόπους – πολιτικάντηδες Βουλευτές) σκέφτεται να αλλάξει πάλι την ονομασία του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας!  

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνασπισμός της αριστεράς και της Προόδου

Η ονομασία που βρίσκεται στα σκαριά είναι ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμπαράταξη!
Γιατί άραγε; Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας σατανικός πολιτικός! Δεν είναι Κυριάκος Μητσοτάκης!
Από τη στιγμή που Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Κουντουρά, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Σπύρος Δανέλλης, Γιώργος Μαυρωτάς, Σταύρος Θεοδωράκης, Κώστας Ζουράρις και ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι “αμαρτωλοί” προερχόμενοι από άλλους πολιτικούς χώρους, πρέπει να χωρέσουν στο αριστερό πολιτικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ!
Για να πορευτούν νικηφόρα στις προσεχείς εκλογές! Με νέα ρητορική, πιο σοσιαλιστική, πιο δεξιά, πιο λαϊκή!  
Οι “αμαρτωλοί” της Συμφωνίας των Πρεσπών πρέπει να δικαιωθούν! 

Οι ακροδεξιοί σαρώνουν στη Γερμανία…

Είναι επίσης πανθομολογούμενο πως εκεί απέβλεπε ο ερχομός της Καγκελαρίου της Γερμανίας στην Αθήνα λίγες ημέρες πριν την ψήφιση από τη Βουλή της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Στην εξασφάλιση της ψήφου των “προθύμων” για προδοσία!
Αφού οι Γερμανοί ανέκαθεν είχαν μια ιδιαίτερη ικανότητα να ανακαλύπτουν τους προδότες! Από τα χρόνια της Κατοχής! Μόνο που κατά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα τα ναζιστικά γερμανικά στρατεύματα, τους προδότες τους εκτέλεσαν!
Έτσι, η Άγκελα Μέρκελ παίζει την τελευταία της ζαριά προς εκπλήρωση των σχεδίων της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποιήσεως, με την αναδιάταξη των συνόρων στα Βαλκάνια! Μη κάνοντας πίσω, παρ΄ ότι το κόμμα της στη Γερμανία συνθλίβεται από την διεθνιστική της πολιτική και δηλώνει ιστορικό χαμηλό! Αναδεικνύοντας σε ρόλο πολιτικού ρυθμιστή το κόμμα (Εναλλακτική για τη Γερμανία - AfD), το οποίο είναι κατά της ΕΕ, κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της Γερμανίδας Καγκελαρίου κλπ. 

Από τον Χίτλερ, στον Τίτο, στην Μέρκελ και στον Αλέξη…

Έχει επικρατήσει η θέση ότι ο Στρατάρχης Τίτο ήταν ο “νονός” της “Μακεδονίας”! Όταν ο Τίτο ως ηγέτης του Εθνικού Μετώπου στη Γιουγκοσλαβία το 1945, αναλαμβάνοντας πρωθυπουργός (7 Μαρτίου) ανήγγειλε την Ομοσπονδιακή Λαϊκή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας, όπου  ανακηρύσσονταν ομόσπονδα κράτη, η Σερβία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Βοσνία – Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο και η Μακεδονία! 
Ωστόσο, η εντολή περί της δημιουργίας της “Μακεδονίας” ερχόταν από τον Αδόλφο Χίτλερ! Από αυτήν την δολοφονική πολιτική προσωπικότητα που αιματοκύλησε την Υφήλιο και η Ελλάδα ήταν μέσα σε εκείνα τα κράτη που πλήρωσαν βαρύ τίμημα αίματος, συντασσόμενη κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με τις ΗΠΑ, που σήμερα συντάσσονται κατά των ελληνικών συμφερόντων!  
Δείτε λοιπόν παρακάτω μια επιστολή ντοκουμέντο με ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου 1944, όπου λέει:
«Ο Φύρερ (Αδόλφος Χίτλερ) διέταξε και πάλι να προχωρήσει η ανεξαρτησία της Μακεδονίας χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Ως εκ τούτου, ο υπουργός Εξωτερικών ζητά για άλλη μια φορά να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, ανεξάρτητα από τις ανησυχίες τους, και να υποβάλουν σχετική έκθεση με τρόπο που δε θα επιδέχεται αμφισβήτησης. Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρουμε ταυτόχρονα ποιος από εσάς έχει επιφορτιστεί με την ανάληψη της δράσης αυτής και ποιος φορέας θα προχωρήσει στη συγγραφή της  διακήρυξης της για την  ανεξαρτησία της Μακεδονίας.»!
Τι είπατε, δεν κατάλαβα;
Άγκελα Μέρκελ και Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιούν το “όραμα” του Αδόλφου Χίτλερ; Όχι, σας παρακαλώ, δεν το πιστεύω!!  

   

  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου