Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΖΑΕΦ: "ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Νέες αναρτήσεις έκανε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στον ....

προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου αναφέρει πως οι Έλληνες δεν έχουν πλέον διαφωνίες και ήρθε η ώρα «να φέρουμε στην "Μακεδονία" την Ευρώπη»

Επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι δεν προτίθεται - παραβιάζοντας τους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών - να σταματήσει ποτέ να αποκαλεί τη χώρα του «Μακεδονία», ο Ζάεφ έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter.

Στην τελευταία χρονικά αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχουν διαφωνίες με τους γείτονες, ήρθε η ώρα για ευημερία. Ας φέρουμε την Ευρώπη στη "Μακεδονία"».

Ενσωματωμένο βίντεο
Нема веќе спорови со соседите, време е за просперитет и економија! Да ја донесеме Европа во .🇪🇺🇲🇰
53 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Στην αμέσως προηγούμενη, δε, με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας σημειώνει ότι ο Λιθουανός ΥΠΕΞ «εξέφρασε την υποστήριξή του στην ένταξη της "Μακεδονίας" σε ΕΕ και ΝΑΤΟ».

Οι αναρτήσεις αυτές ήρθαν λίγη ώρα μετά την αποστολή του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ από τον γενικό γραμματέα της βορειοατλαντικής συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ στους 29 μόνιμους αντιπροσώπους των κρατών - μελών στις Βρυξέλλες.
https://www.pronews.gr/ (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου