Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΕΚΔΗΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ!

Χολαργός, 31 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδηλώσεις στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια
Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής προς τους πεσόντες στα Ίμια το 1996, τον Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον...

Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο, και τον Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό, που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, ως ένδειξη χρέους απέναντι στους τρεις ήρωες που υπερασπίστηκαν με πίστη και αφοσίωση τη σημαία μας και την πατρίδα μας.
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» με ομιλητές τον Αντιναύαρχο ε.α. κ. Τσέτη, τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Κρασσά και τον κοσμήτορα του Αρχείου Μουσείου Παλαιών Χαρτών και Χαρακτικών κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο, ενώ στον εκθεσιακό χώρο υπήρχε φωτογραφικό υλικό του αείμνηστου Χριστόδουλου Καραθανάση. 

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου - Χολαργού υπό τη διεύθυνση της Πόπης Μάλφα. 

Σήμερα, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου έγινε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στα Ίμια, όπου στεφάνι κατέθεσαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Αρχιπλοίαρχος κ. Καβουλάκος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, κα Μαρία Δημάκου. 

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου