Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΡΙΕΣ!

Παρακάτω είναι το ενημερωτικό δελτίο του Δήμου, αλλά υπάρχουν κάποιες απορίες και ερωτήματα που μας υποβάλλουν οι δημότες/κάτοικοι, όπως: 
Είναι μόνο για ιδιώτες οι κάδοι αυτοί;  Μπορούν να πάρω τον κάδο και να...

τον βάλουν στον κήπο της πολυκατοικίας τους;.  Και τι χρειάζεται;  Πρέπει να γίνει συνέλευση και να συμφωνήσουν όλοι οι ένοικοι; Τι ακριβώς πληροφορίες θα συλλέγει ο Δήμος μετά από την παραχώρηση του κάδου;  Μήπως έρθει, ας πούμε, μετά και μας πει: "Α..., ωραία, έχεις κάδο, πλήρωσε ένα τέλος για τον τάδε λόγο..." ή "γιατί μάζεψες μόνο 5 κιλά και όχι 15;" ή δεν ξέρω τι άλλο.
Απλά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις/διευκρινήσεις από τον Δήμο, μια και στο site του δεν έχει τέτοιες επεξηγήσεις.  
ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και μετά την επιτυχία του πρώτου προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης, ξεκινάει για δεύτερη φορά η δωρεάν διάθεση στους κατοίκους οικιακών κομποστοποιητών κήπου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την παραλαβή του κομποστοποιητή, ενώ για την όλη διαδικασία της κομποστοποίησης θα παρακολουθήσουν ειδικό σεμινάριο που θα διοργανώσει ο Δήμος.
Επίσης, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα φροντίσει για τη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των νοικοκυριών που θα λάβουν μέρος στο  πρόγραμμα.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@dpapxol.gov.gr ή να κατατεθούν σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, Λ. Περικλέους 55 - Χολαργός (Γραφείο Πρωτοκόλλου) ή στο γραφείο της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κας Ειρήνης Βεντουζά (Αναστάσεως 90 Παπάγου).
Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το βρείτε συνημμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου