Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! Η "ΝΕΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ"! ΔΕΙΤΕ...


Την παρακάτω καταγγελία λάβαμε από τον αναγνώστη μας. 
MISTER PONOS. Τη δημοσιεύουμε, διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις μας, αλλά και ζητώντας από τους αρμόδιους της ΔΕΗ να απαντήσουν. 
Η ΔΕΗ έβαλε μια νέα "πατέντα" στους λογαριασμούς της για να κονομάνε χοντρά στην ΔΕΗ να παίρνουν μισθούς πάνω από 33 χιλιάδες ευρώ και...

μέσω της ΔΕΗ να δίνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στο κράτος των Σκοπίων που αποκαλείται Ψευτομακεδονία από όλους τους Έλληνες. Η νέα πατέντα  για να εξασφαλίζονται εκατομμύρια ευρώ στους 145 συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ και στους 8 πρόθυμους ηλίθιους βουλευτές που είναι υπό τον ΣΥΡΙΖΑ, να δίνουν πολλά εκατομμύρια στον Τζορτζ Σόρος, να δίνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στην Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου για να στέλνει εξώδικα εκβιασμού προς τους Έλληνες πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν για τους κόβουν το ρεύμα στους Έλληνες πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς που στέλνει η ΔΕΗ και να τους κάνει κατασχέσεις.

Η νέα "πατέντα" που έβαλε η ΔΕΗ στους λογαριασμούς της είναι στα "Διάφορα". Η νέα "πατέντα" αυτή έχει την ονομασία "Μεταφορά από Λογαριασμό", όπου η ΔΕΗ κάνει ό,τι γουστάρει και ασελγεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, όπως θα δείτε στην φωτογραφία, ώστε η ΔΕΗ να κονομά εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το ποσό που έβαλε η ΔΕΗ στην νέα "πατέντα" της "Μεταφορά από Λογαριασμό" στα "Διάφορα" στους παραφουσκωμένους λογαριασμούς της δεν πρέπει να πληρωθεί από τους Έλληνες πολίτες γιατί είναι μεγάλη απάτη, μεγάλη απατεωνιά, μεγάλη κλεψιά, που κάνουν όλοι οι διοικούντες την ΔΕΗ!
Τελικά υπήρξε απάντηση από συνδικαλιστή της ΔΕΗ. 
Δείτε εδώ: 

"ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ "ΝΕΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου