Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ! ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ 10 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ"!

Ο Ροντούλης τον έχει βαφτίσει έτσι, αυτόν και όλους αυτούς που φέρονται σαν τον Παπαχριστόπουλο! Άλλαξε όλα τα κόμματα και τώρα έβαλε τη φορεσιά του πατριώτη που μόλις ψήφιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παρέδιδε την έδρα του, αλλά...μετάνιωσε προς το παρόν. 
Διαβάζουμε από το pronews.gr:
Ο Θ.Παπαχριστόπουλος αναμνόταν να παραδώσει την έδρα του και...

βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής Ν.Βούτση αλλά δεν θα γίνει αυτό σήμερα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να καθυστερήσει μέχρι να επικυρωθεί το πρωτόκολλο της εισόδου στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων από το ελληνικό κοινοβούλιο!

Μην γίνονται μισές δουλειές,... οι Πρέσπες μόνες τους δεν αρκούν...

Είναι μια κίνηση που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ο βουλευτής, που διαφώνησε με την κομματική γραμμή στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπερψηφίζοντάς την αλλά με τις Πρέσπες δεν τελειώνει οριστικά η εκχώρηση της Μακεδονίας. Για να γίνει αυτό χρειάζεται και η έγκριση του πρωτοκόλλου.

Τη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου θα πάρει ο επιλαχών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα διατηρήσει κανονικά την έδρα του στο Κοινοβούλιο.

Οι εξελίξεις αυτές θεωρητικά θα αφήσουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα τον Πάνο Καμμένο, που θα χάσει τα αντίστοιχα προνόμια τουλάχιστον προσωρινά.

Και αυτό διότι ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, και αναμένεται να ψηφιστεί, προβλέπει πως οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν όλα τα δικαιώματα ανεξαρτήτως του αριθμού των βουλευτών που θα διαθέτουν.

Οπότε και τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ και τα κόμματα δεν θα χάσουν τις Κ.Ο.

2 σχόλια:

  1. ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΙΑ.

    www.athanasios.thimiopoulos.com
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ..
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ
    ΤΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΞΥΠΟΛΙΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ.

    ΑΝ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΓΡΑΦΟΤΑΝΕ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 3ΟΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΑΡΠΑΧΤΕΣ.ΤΣΙΑΝΑΜΠΕΤ ΧΟΥΣΜΕΤ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΜ ΑΓΑΜ.

    ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΘΑΡΡΩ ΠΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ
    Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

    ΞΥΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΣΙΔΑ
    ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ, ΠΩ ΚΑΚΟ
    ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
    ΔΙΑΚΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
    ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΧΑΜΩ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
    ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

    ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή