Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ!

Πατέρας Ελπίδιος: «Οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τη Ρόδο, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, θα ζητήσουμε βοήθεια από την κυβέρνηση, δεν θα μας έρθει γρήγορα βοήθεια!»
Το λένε οι Γραφές, ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός το είπε ξεκάθαρα: «Όταν δείτε τα σύννεφα να έρχονται από τη δύση αμέσως λέτε πως έρχεται βροχή, κι έτσι γίνεται. Κι όταν φυσάει νοτιάς λέτε πως θ΄ ακολουθήσει καύσωνας, κι έτσι γίνεται. Υποκριτές! Τα σημεία του ουρανού και της γης ξέρετε να τα διακρίνετε. Πως δεν ξέρετε να διακρίνετε τα σημάδια των καιρών;»
Ίσως κάποιοι ξέρουν, κι είναι και άλλοι που βάλθηκαν να τρελάνουν την ανθρωπότητα στο φόβο.
Ο λόγος του ιερομόναχου αρχιμανδρίτη πατήρ Ελπίδιου Βαγιανάκη έχει διαχυθεί σ΄ όλο τον κόσμο! Η πρόβλεψη για τον «διωγμό» του Πάπα Βενέδικτου «θα φύγει αυτός ο Πάπας, θα τον διώξουν. Θα έρθει ο ψευδοπροφήτης.
Ολόκληρα κράτη θα εξαφανιστούν, θα χαθούν από τον χάρτη! Από την πείνα και τις επιδημίες θα πεθάνει πάρα πολύς κόσμος. Στην Ιταλία του Πάπα πάνω στον τρούλο θα υπάρχει η ρωσική σημαία. Τα σημερινά παιδιά θα ζήσουν τον αντίχριστο» και τόσα άλλα που θα γίνουν και τα αποδίδει στην πνευματική απομάκρυνση από την ευσπλαχνική καρδιά του Θεού...

«Ασπίδα είναι η Θεία Κοινωνία», μου λέει όταν τον συναντώ στην Αθηνών 102, στην Ιεραποστολή. Ο Ροδίτης ιερομόναχος με το σημαντικότατο έργο στην Αφρική, λέει τις δικές του πεποιθήσεις και συμπεράσματα βάσει των προφητειών της Εκκλησίας μας, ή έχει πράγματι κάποιο προορατικό χάρισμα;
Αυτή η πρόβλεψη για την παραίτηση του Πάπα που επαληθεύτηκε και τόσα άλλα που λέτε, δεν σας βαραίνουν, δεν σας δημιουργούν μεγάλη ευθύνη;
Ξέρεις τι με βαραίνει; Όταν ξέρεις τι θα γίνει. Το καλύτερο είναι να μην ξέρεις. Τώρα αυτά που θα σου πω δεν στέκονται με την κοινή λογική. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι προφήτης. Κι αν κάποιος χρησιμοποιήσει το όνομα αυτό είναι λάθος.
Κάθε καρφί που μας καρφώνουν με τη συκοφαντία μυροβλύζει. Δεν μας απασχολεί αν μας κρίνουν, αν μας σχολιάζουν, γιατί ξέρουμε την αγιαστική δύναμη αυτών των επιθέσεων. Το μόνο που μας στενοχωρεί είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που επιδίδονται στη συκοφαντία, με ελαφρά τη καρδία, δίνουν δικαίωμα στο σατανά να τους πολεμάει πάρα πολύ και να τους καταστρέφει γιατί εκούσια γίνονται Θεομάχοι.
Αυτά τα λόγια της μητρικής αγάπης του Θεού που λέμε είναι από το Θεό, δεν μπορεί να τα σταματήσει καμία δύναμη. Κι αν δεν είναι, στο χρόνο θα καταστραφούν, οπότε προς τι κάποιοι να γίνονται Θεομάχοι εν αγνοία τους;
Είναι και πολλοί που έρχονται κοντά σας στην Ιεραποστολή, τα κηρύγματά σας έχουν εκατομμύρια χτυπήματα στο Youtube!
Είναι ανόητο κανείς να σχολιάζει θετικά μια βρύση τη στιγμή που αξία έχει μόνο το νερό. Δεν επιδιώκω ούτε να με επισκέπτονται ούτε να με σχολιάζουν θετικά.
Πως σκέφτεστε στο μέλλον να μεταφέρετε όλα αυτά που «αισθάνεστε» στον κόσμο;
Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα γιατί η διαίσθηση η προσωπική μου, αλλά και τα λόγια πολλών παιδιών από την Αφρική, με πείθουν ότι είναι ο απόλυτος καιρός οι συνετοί να κρύβονται. Είναι τόσα πολλά αυτά που θα γίνουν που δεν θα αντέξουν τα μάτια σου να βλέπουν αυτά που θα γίνονται και τα αφτιά σου να ακούν τον πόνο των παιδιών.
Η κόλαση των παιδιών μου τώρα αρχίζει επειδή από μόνα τους βγήκαν από την αγκαλιά μου, ακολουθώντας ασυνείδητα τις εντολές και τα έργα του Σατανά. Ικετευτικά παρακαλώ την επιστροφή όλων μας σαν μικρά παιδιά στην αγκαλιά του Θεού, με απόλυτη εμπιστοσύνη στον πραγματικό πατέρα και μάνα της ψυχής μας που είναι ο Θεός της καρδιάς μας.
Γιατί εσείς κι όχι κάποιος άλλος;
Κόρη, ο Θεός λέει: δεν σε διάλεξα γιατί είσαι ʼγιος, αλλά γιατί είσαι θεϊκά ερωτευμένος μ΄ εμένα. Με νοσταλγία αναζητάς να ζω κάθε στιγμή μέσα στην καρδιά σου. Αυτό κι εγώ ζητώ απ΄ όλα μου τα παιδιά, να με αγκαλιάσουν και να με εμπιστευτούν.
Ο Θεός μας λέει να μετανιώσουμε για τα λάθη μας, να ταπεινωθούμε και πάση θυσία να μεταλαβαίνουμε το σώμα και το αίμα του υιού Του με δύναμη υπομονής γι αυτά που έρχονται και θέλησης για να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας που θα υποφέρει.
Λέτε ότι τα γεγονότα είναι πού κοντά! Πια είναι τα γεγονότα αυτά, τι να περιμένουμε;
Πολύ μεγάλη πείνα που θα τη νιώσουμε όλοι, σε όλη την Ελλάδα, αλλά αυτά τα είπα εδώ και πολύ καιρό. Μέσα στην πείνα μεγάλη οικονομική κατάρρευση, πάρα πολλοί άνθρωποι θα χάσουν σχεδόν τα πάντα, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.
Θα επικρατήσουν τόσες αρρώστιες και θα επανέλθουν κι άλλες του παρελθόντος στις οποίες η έλλειψη των φαρμάκων, λόγω αδυναμίας αγοράς τους, θα φέρει πάρα πολλούς ανθρώπους κοντά στο θάνατο.
Γεωλογικές αναστατώσεις θα προκαλέσουν μεγάλες αναστατώσεις σε όλο τον πληθυσμό. Το τόξο ξύπνησε, οι προσευχές μας το συγκρατούν, κι έχει απλές μικρές σεισμικές δονήσεις. Αν όμως η αμετανοησία μας αφήσει το τόξο να μιλήσει τότε θα ζήσουμε τρομερά καταστροφικά γεγονότα. Οι προσευχές μας καθορίζουν το μέλλον μας.
Μιλάτε για την Τουρκία, την επέμβασή της στην Ελλάδα, τη διάλυσή της
Η σύγκρουση με την Τουρκία θα είναι αναπόφευκτη και θα γίνει σε δύο φάσεις. Βέβαια τα γεγονότα που ξεκινούν τώρα με τη Συρία είναι η αρχή του τέλους της Τουρκίας.
Θα υπάρξει διαμελισμός και καταστροφική διάλυσή της. Θα προηγηθεί μια μετωπική σύγκρουση με την Ελλάδα, στα δικά μας τα χρόνια. Στην πρώτη φάση θα γίνει μια απλή αρπαγή μέρους της χώρας μας, θα Έχουμε διαπραγματεύσεις και μετά από λίγο επέμβαση της Ρωσίας.
Στη δεύτερη φάση θα γίνουν πάρα πολλά, μα πάρα πολλά άσχημα γεγονότα δεδομένου ότι θα χρησιμοποιηθεί η ουδέτερη Ελλάδα ως πέρασμα Νατοϊκών στρατευμάτων που θα συγκρουστούν με τη Ρωσία. Και επειδή θα μας θεωρούν φίλους των Ρώσων θα χρησιμοποιηθούν πολλές δυνάμεις που ενυπάρχουν στην Ελλάδα για να μας κάνουν κακό.
Δυστυχώς αυτές τις δυνάμεις εμείς τις προστατεύουμε και τις υποθάλπουμε τώρα. Η Ελλάδα θα ζήσει παράξενες εξεγέρσεις λόγω των μεγάλων πολιτικών λαθών των ηγετών μας μέχρι τη στιγμή που ο Θεός θα επιτρέψει πατριώτες ηγέτες να αναλάβουν την υπεράσπιση της πατρίδας, το μεγάλωμά της και την αύξηση των συνόρων.
Για τη Ρόδο, για τη Δωδεκάνησο;
Κόρη, είμαι ευαίσθητος γιατί είναι η πατρίδα μου και θα είναι ένα από τα πρώτα μέρη που θα θελήσει ο Τούρκος να κατακτήσει. Να προσέχουμε τα λάθη μας γιατί θα θελήσουν να μας καταστρέψουν. Θα νομίζουν ότι είναι εύκολο σε μια διαλυμένη Ελλάδα να κατακτηθεί η Ρόδος, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα και θα ζητήσουμε βοήθεια από την κυβέρνηση.
Δεν θα μας έρθει βοήθεια γρήγορα, αλλά πολύ καθυστερημένα. Ευτυχώς κι ο Κωνσταντίνος ο Υδραίος, μαζί με τον Φανούριο θα προστατέψουν μαζί με την Παναγία το νησί μας να μην υποστεί ατίμωση. Θα είναι αρκετή η ταπείνωση που θα δεχτούμε από τις παρενέργειες του υποσιτισμού μας.
Θα πέσει μεγάλη πείνα. Γι αυτό συμβουλεύω και ικετευτικά παρακαλώ τους συμπατριώτες μου επειδή τον χρόνο των γεγονότων τον αλλάζει πάντα η ευσεβής προσευχή πολλών πιστών ανθρώπων και υπάρχουν πολλοί κρυφοί άγιοι στη Ρόδο μας, επαναλαμβάνω λοιπόν και ζητώ ικετευτικά, πάντα στα σπίτια τους όλοι να έχουν τρόφιμα, το λιγότερο για τρεις μήνες και να τα ανανεώνουν συνέχεια.
Στις μέρες μας αυτά;
Ναι, στις μέρες μας. Μετά τη Ρόδο οι Τούρκοι θα αναπτύξουν στρατό σε όλο το μήκος της Ελλάδας, κυρίως στη Θράκη και τη Δωδεκάνησο. Τότε θα γίνει θεϊκή επέμβαση, τα γεγονότα θα εξελιχθούν έτσι με τη βοήθεια του Θεού που δεν θα γίνει μεγάλο κακό στην Ελλάδα.
Οι προσευχές μας θα είναι εκείνες που θα περιορίσουν στο ελάχιστο το επιτρεπόμενο κακό. Θα το ζήσεις κόρη μου και θα το ζήσω κι εγώ αυτό. Η μόνη μου χαρά είναι ότι οι ʼγιοί μας θα μας προστατεύσουν και δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό.
Η διόραση αυτή πότε ήρθε στη ζωή σας;
Στην Αφρική, στον πόλεμο που μας έκανε ο σατανάς. Από τη μια νιώθαμε τι πόλεμο μας ετοίμαζε ο Σατανάς, για να πάρουμε τα μέτρα μας και από την άλλη δίναμε λύσεις πραγματικές και εύστοχες που γλιτώναμε το ιεραποστολικό έργο από τους κινδύνους.
Παράλληλα όμως ζούσαμε και κάτι άλλο που ποτέ μέχρι τότε δεν μπορούσα να αντιληφθώ. Δηλαδή ερχόντουσαν παιδιά και μου έλεγαν για γεγονότα που θα συνέβαιναν στο μέλλον, τα οποία παιδιά επειδή τώρα γνωρίζουν το Χριστό ζουν τα θαύματα που ζούσαν οι ʼγιοί μας τα πρώτα χρόνια.
Τα παιδιά επιβεβαίωναν αυτά που κι εγώ διαισθανόμουν και εκμυστηρευόμουν στους συνεργάτες μου. Δεν μπορούσα βέβαια να φανταστώ ότι πολλά απ΄ αυτά θα γινόντουσαν άμεσα και κάποια άλλα έγιναν μέσα σ΄ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μέχρι τη σήμερο.
Τι σας συμβαίνει, σας άκουσα να λέτε ότι «αισθάνεστε» αυτό που θα συμβεί!
Αυτό είναι. Μακάρι να μην αισθανόμουν ό,τι θα γίνει, μακάρι να είναι ψέματα. Είμαι σαν τον άνθρωπο που πονάει δύο φορές, μία γι αυτά που νιώθει ότι θα γίνουν και μία όταν γίνονται. Όλα αυτά μπορούμε να τα αλλάξουμε μόνο με τη μετάνοια και την προσευχή μας. Θέλουμε όμως; Να το δίλημμα.
Κάποιοι σας λένε πλάνο.
Είναι γεγονός ότι μ΄ έχει πλανέψει ο Θεϊκός έρωτας του Θεού της καρδιάς μου. Έζησα πρακτικά στην Αφρική τι σημαίνει να κρύβεσαι σαν μωρό παιδί στην αγκαλιά, κι ακόμα πιο βαθιά στην καρδιά του Θεού πατέρα σου.
Ένιωσα το ζεστό χάδι της τρυφερής αγάπης της εσταυρωμένης μου αγάπης του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού, του Αγίου Πνεύματος να μας σκεπάζει και να μας προστατεύει από κάθε σατανική επίδραση και να μας φωτίζει στο καλό.
Το έντονο της Θεϊκής αυτής παρουσίας που εμφανιζόταν σαν τον πιο τρυφερό πατέρα και την πιο γλυκιά μάνα στην ψυχή μου, δηλαδή του Θεού της καρδιάς μου και αυτό που ζητούσε από μένα ήταν όχι μόνο να το ζω αλλά και να το διδάσκω, να είναι η μόνη μου διδασκαλία όχι μόνο στους Αφρικανούς αδελφούς μου, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Όσοι το αποδέχονται το μήνυμα αυτό της μητρικής αγάπης του Θεού ότι δηλαδή ο Θεός είναι μάνα και πατέρας σε όλα του τα παιδιά, σε όλα του τα σπλάχνα, κι εμείς τα παιδιά του δεν έχουμε να φοβηθούμε σχεδόν τίποτα στα επερχόμενα με πρωταγωνιστή τον παγκόσμιο σατανικό ηγέτη δηλαδή τον αντίχριστο.
Θα σας περίμενε κανείς αλλιώς, αλλά εσείς βλέπω είστε ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, ένας χαρούμενος άνθρωπος!
Πιο παιδάκι νιώθει δυστυχία ή στεναχωριέται όταν νιώθει ότι η μαμά του το λατρεύει. Αυτό είναι το μυστικό της χαράς μου. Δεν ζούσα παλιά όπως τώρα. Παλαιότερα, τολμώ να το πω αν και ντρέπομαι, ήμουνα απρόσεχτος πριν γνωρίσω αυτή τη μητρική αγάπη του Θεού.
Λάθη, αμαρτίες έχετε κάνει;
Έχω κάνει πολλά λάθη. Με παρηγορούσε βέβαια η συγγνώμη που πήρε ο Απόστολος Πέτρος στην άρνησή Του και ο Απόστολος Παύλος στο διωγμό Του. Γιατί λοιπόν εγώ να απογοητευτώ; Κατάλαβα όμως κάτι πολύ σημαντικό, πάρα πολύ: όποιος δεν γνωρίσει πόσο τον αγαπάει ο Θεός, μπορεί να κάνει πάρα πολλά λάθη.
Μπορώ να το τεκμηριώσω μ΄ ένα παράδειγμα που είναι κατανοητό απ΄ όλο τον κόσμο. Πόσοι άντρες τρέχουν από δω κι από κει μέχρι να νιώσουν πραγματικό έρωτα; Τη στιγμή που τον νιώθουν όμως αφήνουν τα πάντα και ζουν μόνο για τον έρωτα της καρδιάς τους.
Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Ζούσα με χίλιες δυό αγωνίες, ψεύτικες και κοσμικές χωρίς να είναι απαραίτητα κακιές, μέχρι τη στιγμή που μου αποκαλύφθηκε και έζησα στην Αφρική την σημασία να κρύβεσαι στην αγκαλιά του πατέρα σου με απόλυτη αγάπη και εμπιστοσύνη, κι εκείνος να σε σφίγγει τρυφερά στην αγκαλιά του σαν μοναδική μάνα και πατέρας.
Αυτό το διδάσκω από τότε με όλες μου τις δυνάμεις.
Έρχονται οι άνθρωποι στην Ιεραποστολή σας συναντούν, μιλάτε μαζί τους, δέχεστε πολλά τηλεφωνήματα
Η Ιεραποστολή δεν είναι για να βοηθήσεις έναν αναξιοπαθούντα, είναι για να βοηθήσεις μια ψυχή να βγει από το σκοτάδι της θλίψης και της ταραχής και να μπει κάτω απ΄ το φως του Χριστού, το φως της γαλήνης της καρδιάς και της ειρήνης της ψυχής. Δεν αρκεί να είσαι απλός χριστιανός. Πρέπει να έχεις συμμετοχή στη Θεία Κοινωνία και στην προσευχή.
Στην Αφρική πότε πήγατε;
Το 2005 ξεκίνησε το έργο μου στην Αφρική, το ξεκίνημα της Ιεραποστολής. Το χειρότερο που έχεις να αντιμετωπίσεις εκεί είναι οι μάγοι! Το πρώτο χωριό με εκκλησία και σχολείο που φτιάξαμε ήταν απέναντι από ένα βουνό που ζούσαν μάγοι, τους οποίους τελικά τους περισσότερους τους διώξαμε από κει.
Υπάρχει μαγεία;
Εμείς την είδαμε στην χειρότερή της μορφή, να καταστρέφονται άνθρωποι, να πεθαίνουν. Από κάποιες τέτοιες περιπτώσεις πήρα κουράγιο ώστε αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν Χριστιανοί. Μετά κατάλαβα ότι τα ορφανά δεν ήταν αρκετό να γίνουν Χριστιανοί και να μπουν σε ορφανοτροφεία, έπρεπε και να γίνουν σχολεία που να κατηχούνται τα παιδιά στην αληθινή πίστη.
Εδώ στην Ελλάδα, στη Ρόδο, ασχολούνται οι άνθρωποι με τη μαγεία;
Αφού μπαίνουν μέσα στο internet και κάνουν τεχνικές για μαγεία. Πολλά παιδιά το κάνουν για πλάκα, πνευματιστικά φανόμενα. Απ΄ όλη την Ελλάδα παίρνουν τηλέφωνο.
Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις ένα τους λέω: Αν δεν μετανιώσεις ν΄ αλλάξει η ζωή σου και δεν εξομολογηθείς μετά...
Πρέπει να μάθεις να προσεύχεσαι «Θεέ μου, συγχώρεσέ με», μέσα από την καρδιά σου... Και να μεταλαβαίνεις, χωρίς Θεία Κοινωνία δεν έχει αποτελέσματα. Δεν αρκεί να είσαι απλός Χριστιανός, πρέπει να έχεις συμμετοχή στη Θεία Κοινωνία και στην προσευχή.
Κι εδώ αρχίζει τώρα το μεγάλο μυστήριο διόρασης, από κάποια γεγονότα που καθόρισαν πλέον τη νέα πορεία της ζωής μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν ο άνθρωπος που ήθελε να πάει στην Αφρική, να βρεθεί κοντά στη φτώχεια, την ορφάνια, κι όσο μπορούσε να βοηθήσει τα παιδάκια αυτά να έχουν ένα πιάτο φαΐ αντί τα μυρμήγκια που είδε πολλές φορές να τρώνε.
Ζήσαμε ανεπανάληπτες σατανιστικές επιδράσεις. Αν δεν είχαμε θεϊκή επέμβαση, αν δεν μας άγγιζε ο Θεός πραγματικά σαν μάνα και σαν πατέρας θα είχαμε φύγει. Απ΄ αυτή την περίοδο και μετά αρχίζει αυτό που δεν είχα ποτέ μα ποτέ φανταστεί ακόμα και σαν ιερέας.
Λες και ο Θεός ήθελε να γίνεται επιβεβαίωση όλων αυτών που νιώθαμε και μας έστελνε ιθαγενείς, αγνώστους, που μας αποκάλυπταν πως μας προστάτευαν ισχυρές αγγελικές δυνάμεις και άγιοι.
Γράφει : Pοδούλα Λουλουδάκη, greeknation.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου