Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο ΚΕΧΡΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΚΜΕΠΑ"!!!!



               Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου από την "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού" το οποίο θέτει θέμα παραίτησης του Ηλία Αποστολόπουλου από τον ΔΟΚΜΕΠΑ. 
Το ζήτημα δεν είναι απλό αλλά μάλλον σοβαρό! 

     ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

                                                     Δελτίο Τύπου

H άτυπη αλλά ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής περιόδου, μας αναγκάζει να προβούμε σε συγκεκριμένες διαπιστώσεις, αλλά και θλιβερές επισημάνσεις όσον αφορά αυτή καθ’αυτή την προεκλογική δραστηριότητα. Είναι γεγονός πως η άσκηση των καθηκόντων της προεδρίας ενός νομικού προσώπου προϋποθέτει, επαρκή ενασχόληση με τα καθήκοντα αυτά και εφόσον ο πρόεδρος του εν λόγω νομικού προσώπου τίθεται στην κρίση των δημοτών ως υποψήφιος δήμαρχος, απόλυτη αμεροληψία.

 Στις 16 Οκτωβρίου 2013 ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος πραγματοποίησε συγκέντρωση στελεχών φίλα προσκείμενων στην υπό ίδρυσιν παράταξή  του. Σήμερα δύο εβδομάδες μετά από τη συγκέντρωση αυτή παρατηρούμε με έκπληξη πως ο κ. Αποστολόπουλος όχι μόνον παραμένει στη θέση του προέδρου του ΔΟΚΜΕΠΑ, αλλά επιπλέον επιτρέπει αν όχι καθοδηγεί στελέχη της παράταξής του, να παρεισφρύουν σε διάφορες δομές του νομικού προσώπου. Παράλληλα ο κ. Αποστολόπουλος, παραμένοντας πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ, προβάλλεται συνέχεια διαμέσου των εκδηλώσεων του ΔΟΚΜΕΠΑ, παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας. Τα παραπάνω οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα πως η  προεκλογική εκστρατεία ΔΕΝ διεξάγεται επί ίσοις όροις και πως ο κ. Αποστολόπουλος εκμεταλλεύεται τη θέση του για να προβληθεί υπέρμετρα εις βάρος των συνυποψηφίων του.

Καλούμε επομένως τον κ. Αποστολόπουλο να προβεί έστω και τώρα στη μοναδική πράξη που θα τον αποκαταστήσει στα μάτια  των συνδημοτών του. Ζητούμε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του κ. Αποστολόπουλου από την προεδρία του ΔΟΚΜΕΠΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου