Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ!!!

Ενώ τρόφιμα όπως τα λαχανικά και τα ψάρια είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον έλεγχο του βάρους...υπάρχουν πολλές ακόμη τροφές που παρέχουν στο σώμα τα στοιχεία που χρειάζεται για να κάνει επίπεδη την κοιλιά. Έτσι, πριν καταφύγετε στην… υπερβολική κατανάλωση μπρόκολου, δοκιμάστε να εμπλουτίσετε το διαιτολόγιο σας με αυτά τα λαχταριστά τρόφιμα, έτσι ώστε να δώσετε ώθηση στον μεταβολισμό σας και να συρρικνώσετε το λίπος της κοιλιάς σας με φυσικό τρόπο.

1. Super μαύρη σοκολάτα: Αρκετές έρευνες έχουν δείξει πως το κακάο έχει τεράστια επιρροή στη συνολική φυσική κατάσταση και τα επίπεδα υγείας, συμπεριλαμβανομένων της μείωσης της αρτηριακής πίεσης και της αύξησης των επιπέδων ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της μαύρης σοκολάτας και της super μαύρης. Για να ταξινομηθεί ως σούπερ, η σοκολάτα πρέπει να έχει τουλάχιστον 70 % κακάο ή περισσότερο.
2. Αβοκάντο: Είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο τρόφιμο για οποιαδήποτε δίαιτα και διαθέτουν μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Περιέχοντας υψηλά επίπεδα μονοακόρεστων λιπαρών, τα αβοκάντο είναι πλούσια σε ένα «καύσιμο» που καίγεται εύκολα από τον οργανισμό. Επιπλέον, προσφέρουν κορεσμό, βοηθώντας έτσι αρκετά στη μείωση της πείνας και της άσκοπης κατανάλωσης θερμίδων.
3. Φυστικοβούτυρο: Το φυστικοβούτυρο έχει μονοακόρεστα λίπαρα όπως το αβοκάντο και έχει την τάση να βοηθάει πολύ στην δημιουργία ενός επίπεδου στομαχιού. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να είναι «φυσικό», αλλιώς δεν λειτουργεί.
4. Γάλα καρύδας και λάδι καρύδας: Η καρύδα έχει πρόσφατα αυξήσει τη δημοτικότητα της, αφού είναι εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνες C, Ε, Β1, Β3, Β5 και Β6 και υψηλή σε φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να αισθάνεστε χορτάτη, γεγονός που οδηγεί στην μείωση της συνολικής κατανάλωσης θερμίδων. Επίσης, είναι νόστιμη και ευέλικτη, αφού μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους, δίνοντας μας την ευκαιρία να επωφεληθούμε από τα τεράστια οφέλη της.
 
24wro.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Κατά περίεργο τρόπο και ενώ τρώω συνέχεια αυτές τις τροφές , η κοιλιά μου από επίπεδη μετασχηματίζεται σε κοίλη που ομοιάζει με μισοφέγγαρο ημιστρόγγυλο και ημιδιαμέτρου του διπλασίου του ενός εκ των μηρών μου !
    Οι φυσικές τροφές ...βλέπετε ......έχουν κάνει το θαύμα τους !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή