Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΑΚΚΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΜΜΑ! ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



ΣΑΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρώην Εισαγγελέας, νομικός και πολιτικός επιστήμονας                                                                                                   ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Δικηγόρος
                

                   



Έλληνες Συμπολίτες,



Με καθαρή σκέψη και καθαρό λόγο, δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε να μας διοικούν ψεύτες, απατεώνες, άπιστοι και το διεφθαρμένο/υποκριτικό πολιτικό κομματικό κατεστημένο που παραγράφει τα εγκλήματα του, ξευτιλίζει και μετατρέπει τους Έλληνες Πολίτες σε διεθνές πειραματόζωο, εξαθλιώνει, φτωχοποιεί και εξοντώνει τον Ελληνικό πληθυσμό.

Το κατεστημένο αυτό μας «προσέφερε» νομικό χάος, κοινωνικό χάος, οικονομικό χάος.

Εσείς Έλληνες Συμπολίτες, τα ανέχεστε αυτά; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ-ΧΩΡΙΣΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑΣ (Οικονομικής/Κοινωνικής/Εργασιακής)



χωρίς τις υποκρισίες των κατεστημένων κομμάτων, με καθαρή σκέψη και λόγο δικαιοσύνης, με οργάνωση και δράση (σύμφωνα με το άρθρο 29 του Συντάγματος), που να υπηρετεί:

1.       Την ελεύθερη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος,

2.       Την εθνική κυριαρχία,

        3.     Τις θεμελιώδεις αρχές και θεσμούς του Πολιτεύματος 
 και να προασπίζει:

Την Αξιοπρέπειά μας και την Ελευθερία μας ως Έλληνες Πολίτες, Την Ισότητά μας άμεσα ενώπιον συνταγματικού νόμου, Την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας,

Τη συμμετοχή μας στην Κοινωνική, Οικονομική και Πολιτική ζωή της Χώρας, Την Οικογένεια ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Ελληνικού Έθνους, Την εργασία μας, τη ζωή μας, τη δημόσια παιδεία, την υγεία μας, Την ιδιοκτησία μας, την περιουσία μας,

Χωρίς διάκριση σε βάρος μας λόγω της Ελληνικής Εθνικότητάς μας, της γλώσσας μας, της θρησκείας μας, του πολιτισμού μας,
Με ισότιμη αντιμετώπισή μας ως Ευρωπαίοι Πολίτες, σύμφωνα με τις διεθνείς αναγνωρισμένες ανθρώπινες αξίες.
ΕΛΑ ΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΡΑ ΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ - ΚΡΑ ΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Αθήνα, 26/10/2013


E-mail: sakkasioannis@gmail.com  SMS: 6985-753543 (cosmote) & 6942-235211 (vodafone)





3 σχόλια:

  1. Ι. ΣΑΚΚΑΣ…ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠ…ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ…και μετά «ΗΡΩΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ»….Η ΑΙΣΧΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Ιστορικό: To 2009 o I. Σακκάς υπηρετούσε στην Χαλκίδα όπου γίναμε «φίλοι». Σε μια υπόθεση που ενεπλάκην κι εγώ (δεν θα πώ τώρα λεπτομέρειες) ο ΔΣΧ έκανε απεργία μίας εβδομάδας εναντίον κάποιων νομικών ενεργειών του Σακκά, τον παρέπεμψε στο Ανώτατο Πειθαρχικό του ΑΠ, τον έδιωξαν από την Χαλκίδα, ο ΑΠ τον έθεσε σε Αναγκαστική Αργία 2 ετών (τέθηκε εκτός υπηρεσίας, πράγμα πρωτοφανές στα ιστορικά της Δικαιοσύνη) μέχρις της εκδίκασης της υπόθεσής του στον Ανώτατο Πειθαρχικό. Μετά την Εκδίκαση της Υπόθεσης το 2011, ήρθε η ανακοίνωση της «Ηρωικής» Παραίτησής του, που ήταν προφανέστατα «Αναγκαστική», δηλ. ΕΚΔΙΩΞΗ…κι άρχισε έτσι η μεγάλη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Λαού από τον Κοντό με την Τραγιάσκα, στον οποίο έλεγε ότι «παραιτήθηκα διότι δεν μπορώ να βλέπω να παραγράφονται εγκλήματα»…! (**) Και στην συνέχεια η μεγάλη κατρακύλα του με την Ντ. Κρητικοπούλου…με την οποία ομού εξευτίλισαν κι εξαπάτησαν ποικίλως τον κόσμο για τις αρρωστημένες των πολιτικές κενοδοξίες, εκμεταλλευόμενοι την οργή και την ανάγκη για εκδίκηση του κόσμου κατά των δυναστών του…κι έτσι έγιναν κι αυτοί δυνάστες, βασανιστές και βιαστές της τιμής και περηφάνειας του Λαού μας…το έργο συνεχίζεται…σε λίγο, με τις λογοκλοπές του ΗΡΩΑ.

    (*) Στην απόφαση αυτή του Πειθαρχικού συνέβαλαν -κατά πληροφορίες μου-και το γεγονός ότι ο Ι.Σακκάς είχε την δικογραφία της Κούνεβα που μπήκε στο Αρχείο χωρίς ενόχους και την Υπόθεση του Σωρίν Ματέι και της Γκινάκι με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα...Οφείλει ως δημόσιο πρόσωπο να δημοσιεύσει τον Υπηρεσιακό του Φάκελο Αξιολόγησης....!
    (**) "παραιτήθηκε διότι δεν μπορεί να βλέπι να παραγράφονται τα εγκλήματα"....!!

    http://www.gargalianoi.com/2011/03/10/εισαγγελέας-ι-σακκάς-δεν-δέχομαι-να-π/

    http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2011/03/blog-post_6918.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ι. ΣΑΚΚΑΣ...ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ! ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΝΕΒΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΙΤΙΟ! ...Και γι αυτό τον έδιωξε ο ΑΠ....τον Μαιμού Εισαγγελέα με την Μαιμού "παραίτηση"!! Διαβάστε το άρθρο:
    Ηταν μόλις πριν από τρεις μήνες, συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο, όταν και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ι. Σακκάς, με πρότασή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ζητούσε να μπει στο αρχείο η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα, μιας υπόθεσης που συντάραξε τους εργαζόμενους στην Ελλάδα και όχι μόνο.
    Το σκεπτικό της πρότασης του εισαγγελέα, βασιζόταν στο ότι δεν παρουσιάστηκαν κατά την ανάκριση στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Οι δικηγόροι της Κ. Κούνεβα, Κ. Παπαδάκης και Δ. Βαγιάνου, έκαναν λόγο για ελλιπέστατη ανακριτική και προανακριτική διαδικασία. Η τότε απόφαση της δικαιοσύνης να βάλει στο αρχείο και στην ουσία να θάψει μια τόσο σημαντική υπόθεση, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
    http://prinpress.blogspot.gr/2010/09/kouneva.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΙ...ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ι. ΣΑΚΚΑΣ...
    Γι αυτό και για άλλα (υπόθεση Κούνεβα, Χαλκίδος κλπ), ο ΑΠ τον έθεσε σε 2 χρόνια αργία, πειθαρχικό και μετά..."ηρωική παραίτηση"...! Δείτε παρακάτω:
    "Επίσης εξετάστηκε η ευθύνη του προϊσταμένου εισαγγελέα Ιωάννη Σακκά. Ο Ιωάννης Σακκάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εξέφραζε συνεχώς επιφυλάξεις για την ζωή των ομήρων, ότι οι αξιωματικοί του μετέφεραν την πεποίθησή τους ότι η χειροβομβίδα ήταν ψεύτικη και ότι οι αρχηγός, υπαρχηγός και αττικάρχης τον πληροφόρησαν ότι έχουν την έγκριση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του πρωθυπουργού. Στο πόρισμά του ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Ζαβολέας, έκρινε ότι δεν έλαβε ως όφειλε θέση για το αν οι αστυνομικοί θα αποφάσιζαν να πυροβολήσουν τον Ματέι και επιπλέον ότι το μόνο που συνέστησε προς πάντες ήταν η διαφύλαξη «παντί τρόπω» της ζωής των ομήρων.[9] Τελικώς η όποια ευθύνη για τον εισαγγελέα Ιωάννη Σακκά αποκλείστηκε.[9]"

    http://www.bloko.gr/ellada/23-septembrioy-1998-ypothesh-sorin-matei-apo-thn-lykobrysh-sth-niobhs-to-ntokimanter-toy-bbc.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή