Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ¨ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΗ δολοφονική επίθεση εναντίον δυο Ελληνόπουλων, στελεχών του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, από τρομοκράτες τους οποίους πιστεύουμε πως δεν πρόκειται, ούτε μπορεί να συλλάβει η κατοχική συγκυβέρνηση, φαίνεται – κρινόμενη σε πρώτο επίπεδο – να είναι η συνέχεια της άλλης δολοφονίας που συντάραξε το Πανελλήνιο, στο Κερατσίνι. 
             Όμως - κρινόμενη σε δεύτερο επίπεδο – φαίνεται πως είναι μια αιματηρή προειδοποίηση των Διεθνών εξουσιαστών προς τον Ελληνικό λαό, ώστε αυτός να φοβηθεί να αντιδράσει στα εφαρμοζόμενα στυγνά μέτρα για τη διάλυση της πατρίδος μας και την εξαθλίωση του λαού μας, επικειμένης μάλιστα της ψήφισης: α) του «δήθεν» αντιρατσιστικού νόμου, ο οποίος θα καταστήσει τους Έλληνες πολίτες ομήρους των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών και β) του νόμου για τη δήμευση της περιουσίας της αστικής μας τάξης μετά την ήδη ολοκληρωθείσα καταστροφή των κατωτέρων στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας.
             Είναι προφανές ότι η άθλια συγκυβέρνηση την οποία στηρίζουν πλέον, ανοικτά οι διεθνείς τοκογλύφοι, αδυνατεί να πράξει τα στοιχειώδη προκειμένου να προστατέψει τη ζωή, την αξιοπρέπεια και την περιουσία του χειμαζόμενου λαού μας.

            Καλούμε τον Ελληνικό λαό να αγνοήσει τις απειλές των εγχώριων και ξένων κατακτητών και να εφαρμόσει τα διαλαμβανόμενα στο ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματός μας.   

            Εκ της Διοικούσας Επιτροπής
            Παναγιώτης Αποστόλου
            Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου