Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΓΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;

 Πολλοί πλέον φοβούνται ότι η χώρα μπορεί να μπει σε κύκλο αίματος, με τον εμφύλιο σπαραγμό προ των πυλών. Ήδη ο Πάνος Καμμένος το είπε ευθέως πιν από λίγο. Ιδού λοιπόν τι δημοσιεύτηκε πέρσι τέτοιο καιρό. Η πληροφορία ότι "η ΓΑΔΑ παρέλαβε σακούλες για ανθρώπινα πτώματα" παρουσιάστηκε στην "Ελεύθερη Ώρα" τον Σεπτέμβριο του 2012.Ιδού τι δημοσιεύτηκε τότε και που κάποιοι το συνδύασαν με τα σημερινά γεγονότα και πού μπορεί αυτά να οδηγήσουν:

 ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ Ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!

--ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ…ΤΑΜΠΛΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;
Η πληροφορία-φήμη, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες. Έχει φτάσει και σε κάποια δημοσιογραφικά γραφεία. Βγήκε μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Η ΓΑΔΑ έχει παραγγείλει και έχει παραλάβει από το εξωτερικό, χιλιάδες σακούλες, προορισμένες για…ανθρώπινα πτώματα»! Σοκ! Ο αριθμός σοκάρει ακόμη περισσότερο. Μιλάνε για 200.000 έως 300.000 σακούλες! Σακούλες που προορίζονται να τυλίξουν ανθρώπινα πτώματα!
Προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία, απευθυνόμενοι στην ίδια την ΓΑΔΑ και το γραφείο διαχείρισης υλικού. Το αρμόδιο γραφείο. Όχι μόνο δεν πήραμε σαφή απάντηση, αλλά ο υπεύθυνος του γραφείου, αιφνιδιασμένος και αμήχανος από την ερώτησή μας, αφού απαντούσε με μισόλογα του τύπου «δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να σας βοηθήσω», στο τέλος βιαστικός, πέταξε ένα  «δεν έχω παραλάβει, δεν έχω να σας βοηθήσω κάτι…» και μας έκλεισε το τηλέφωνο!
Εμείς δεν υιοθετούμε καμία πληροφορία εάν δεν την διασταυρώσουμε. Επειδή όμως τα τελευταία 2-3 χρόνια, πάνω στις πλάτες του λαού, ερήμην  και σε βάρος του, ξετυλίγεται ένα απίστευτο γαϊτανάκι συνωμοσίας, που οδηγεί στην διάλυση της χώρας και του έθνους των Ελλήνων, απευθυνόμαστε στον ίδιο τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια.
Κύριε Υπουργέ, ζητούμε ευθείες απαντήσεις:
·        Η πληροφορία έχει σχέση με την πραγματικότητα ή την διαψεύδετε;
·        Περιμένετε κάποιο χτύπημα από εξωτερικό εχθρό σε βάρος της χώρας;    
·        Αναμένετε πόλεμο με εμπλοκή πολλών χωρών της Δύσης και Ανατολής και δεν το αποκαλύπτετε; Ήδη, βλέπουμε τι συντελείται στην Μέση Ανατολή, με επιθέσεις εναντίον Αμερικανικών πρεσβειών και με την δολοφονία Αμερικανού πρέσβη.
·        Μήπως, τα σφαγιαστικά μέτρα των 11,6 δις ευρώ προκαλέσουν πείνα χειρότερη από το 1941-1944 και αυτοκτονίες πρωτοφανείς και λαμβάνετε τα μέτρα σας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Επαναλαμβάνουμε ότι η εφημερίδα μας δεν υιοθετεί την πληροφορία. Ζητεί όμως από τα υπεύθυνα χείλη σας να μάθει την αλήθεια.
Στα παραπάνω, συμπληρώνουμε αυτό που λένε έγκυροι αναλυτές: Μερικές φορές, ευρείας κλίμακας πόλεμοι (βλέπε παγκόσμιοι πόλεμοι), επιλύουν οικονομικές κρίσεις και δημιουργούν προοπτικές  για νέο ξεκίνημα…
Ένας μάλιστα εξ αυτών είπε: «Εάν σκοτώνονταν μαζικά 200.000 έως 300.000 Έλληνες πολίτες η Ελλάδα θα επέλυε αμέσως το οικονομικό της πρόβλημα»!
Όλα αυτά προκαλούν ανατριχίλα. Γι’ αυτό ζητούμε από τον κ. Δένδια να διαψεύσει επισήμως την πληροφορία, η οποία προήλθε μέσα από την ΓΑΔΑ.

Παρακάτω μεταφέρουμε τον διάλογο που είχαμε με το αρμόδιο στέλεχος της ΓΑΔΑ,  στο γραφείο διαχείρισης υλικού. Θα διαπιστώσετε την αμηχανία και τον αιφνιδιασμό του από τις ερωτήσεις που του θέσαμε.   

Πείτε μου σας παρακαλώ, έχουν  παραγγελθεί από το εξωτερικό και έχουν φτάσει στη διαχείριση υλικού της ΓΑΔΑ τεράστιες ποσότητες σε μεγάλες σακούλες, που να χωρούν άνθρωποι;

--Δεν γνωρίζω κάτι!

Δεν μπορεί να μην γνωρίζετε. Ή «όχι» θα πείτε ή «ναι».

--Δεν μπορώ να σας διευκολύνω στο θέμα σας. Σας είπα…δεν γνωρίζω κάτι επί του θέματος. Εντάξει κύριε δημοσιογράφε;

Ο αρμόδιος της υπηρεσίας διαχείρισης υλικού, ετοιμάζεται να κλείσει το τηλέφωνο.

Μισό λεπτό, γιατί βιάζεστε να κλείσετε το τηλέφωνο;

--Δεν γνωρίζω επί του θεμ…τι να σας απαντήσω. Δεν έχω, δεν έχω... (πλήρης αμηχανία).

Υπάρχει κάποιος άλλος αρμόδιος στην υπηρεσία σας,  με τον οποίο θα μπορούσα να μιλήσω; Έχω μια σοβαρή πληροφορία την οποία θέλω να διασταυρώσω. Εσείς με όσα μου απαντάτε δεν με βοηθάτε. Μου λέτε «δεν γνωρίζω κάτι», ενώ βρίσκεστε στο γραφείο όπου πρέπει να γνωρίζετε. Στη διαχείριση υλικού δεν είστε;

--Ναι, ακριβώς. Εδώ είναι η «διαχείριση υλικού».

Άρα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε παραλάβει ή όχι τις σακούλες. Εκτός και αν δεν θέλετε να μιλήσετε. Τότε αλλάζει το πράγμα.

--‘Όχι, όχι, δεν γνωρίζω κάτι. Ούτε έχω παραλάβει ούτε έχω να σας βοηθήσω σε κάτι…

Γι’ αυτό σας είπα, εάν υπάρχει κάποιος άλλος αξιωματικός. Υπεύθυνος του γραφείου διαχείρισης υλικού ποιος είναι;

--Να’ στε καλά.

Μισό λεπτό κύριε μου.

Να’ στε καλά, καλημέρα σας (ο αρμόδιος της ΓΑΔΑ έκλεισε το τηλέφωνο).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΓΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου