Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΜΕ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΒ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ"-ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Αυτό που καταφέρνει ο "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" και τα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου στον Χολαργό, είναι να τα δακτυλοδείχνουν ως ...συστημικά και υπάκουα στις εντολές των τροϊκανών και της νέας τάξης πραγμάτων. Συγχαρητήρια! 
Το "ΠΑΜΕ" μαζί με την στήριξη του ΚΚΕ Χολαργού-Παπάγου διοργανώνουν αύριο συγκέντρωση διαμαρτυρίας με μια ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το Super Market "ΑΒ Βασιλόπουλος" αλλά και από τα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου "Holargos Center" (Περικλέους 56) για την απόφασή τους να ανοίξουν την Κυριακή! 
Πρόκειται για μια απόφαση που συγκεντρώνει την διαμαρτυρία όχι μόνο του "ΠΑΜΕ" αλλά όλων των Ελλήνων οι οποίοι επί αιώνες τηρούν το πατροπαράδοτο έθιμο των κλειστών καταστημάτων τις Κυριακές.
Έρχονται σήμερα λοιπόν το πολυκατάστημα "ΑΒ Βασιλόπουλος" και οι επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου στην Περικλέους να αποφασίσουν να λειτουργήσουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Το προκλητικό μάλιστα της υπόθεσης είναι ότι τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου ανήρτησαν και ολόκληρο σταντ (πάνω φωτό) για να ενημερώσουν το καταναλωτικό κοινό για την μεγάλη τους απόφαση: "Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου είμαστε ανοιχτά. Από τις 11.00 έως τις 18.00"! Γίνεται δε τραγελαφική η περίπτωσή τους όταν υπεύθυνη των καταστημάτων, σε συνέντευξή της ενώ καταδικάζει το μέτρο αυτό, σπεύδει να ...διευκρινήσει "εμείς θα ανοίξουμε τα καταστήματά μας"! Σαν τους μνημονιακούς βουλευτές που ενώ διαμαρτύρονται για τα σφαγιαστικά μέτρα, στο τέλος λένε "ναι σε όλα"!
Συμπαραστάτες του "ΠΑΜΕ" στην αυριανή διαμαρτυρία θα είναι και το ΚΚΕ Χολαργού-Παπάγου με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ρεμούνδο (φωτό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου