Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

"ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ" ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας προσωπικώς είναι ένοχοι και απολύτως υπεύθυνοι για τις αποψινές εν ψυχρώ δολοφονίες νέων Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει επανειλημμένως αστυνομική φύλαξη για τα κατά τόπους γραφεία της, που είχαν χτυπηθεί και αποτελούσαν μόνιμους στόχους τρομοκρατών. Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αφαίρεσε την ήδη υπάρχουσα αστυνομική προστασία που νομίμως διαθέταμε.
Ο άθλιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ όχι μόνο επέτρεψε, αλλά υποκίνησε τις τρομοκρατικές ομάδες, που ανεξέλεγκτες απόψε εκτέλεσαν νέους συμπολίτες μας. Το μίσος της κυβέρνησης και των ΜΜΕ εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό εκφράστηκε τον τελευταίο μήνα, όπλισε τα χέρια των δολοφόνων.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, την σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία. Καλεί όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου