Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

"ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΛΕΕΙ Η ΣΕΞΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Η σέξυ δασκάλα που προκάλεσε αναστάτωση και χιλιάδες σχόλια με την εμφάνισή της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso. Δεν περίμενε δηλαδή ότι με την εμφάνισή της θα προκαλούσε τέτοιο θόρυβο και ότι θα γινόταν το πρόωπο της ημέρας. Και η ίδια δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς και γιατί αναστάτωσε και η εμφάνισή της στην παρέλαση δημιούργησε τέτοιο ντόρο. Γι' αυτό τον λόγο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, όταν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι γυναίκα και μητέρα σεμνή και δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για σε βάρος της σχόλια! 
Εμείς πάντως απορούμε πώς η δασκάλα-γυμνάστρια του σχολείου, ακόμη ψάχνει να βρει και να εξηγήσει τους λόγους που ξεσήκωσε θύελλα η εμφάνισή της. Θεωρεί δηλαδή ότι το ντύσιμό της ταιριάζει με μια σεμνότυφη μητέρα και μάλιστα σε παρέλαση προς τιμήν των πεσόντων και ηρώων της 28ης Οκτωβρίου 1940! Ξώπλατο και καφτό κολάν με σέξυ μπότες-στιλέτο είναι αυτό που αρμόζει στην παρέλαση!!!
Με τέτοια εμφάνιση κυρία μου πηγαίνουν στις παρελάσεις τιμής των ηρώων; Τέτοιο ντύσιμο, που μοιάζει με της Lady Gaga και σέξι κορίτσια το χρησιμοποιούν στα night club για να τραβήξουν τα βλέματα των ανδρών και να προκαλέσουν σχόλια θαυμασμού, αυτό το ντύσιμο αρμόζει, κατ΄εσάς στις παρελάσεις; Τι την περάσατε την παρέλαση κυρία μου; Πασαρέλα;
Και ακόμη ψάχνετε να βρείτε πώς και γιατί προκάλεσε με το ντύσιμό σας;
Μεταξεταστέα η δασκάλα-γυμνάστρια!

2 σχόλια:

  1. Και εγώ είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση επειδή περίμενα να δω και κάτι άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω τα παιδακια με τα μινι που εκαναν παρελαση ηταν σεμνα! Το ντυσιμο της για την εποχη μας ηταν μια χαρα! Και σεξι ηταν και κουκλαρα! Αν δεν βαλει αυτη τετοιτο ντυσιμο ποιος θα βαλει οι κωλοχοντρες!!! Οι μαθητριες που φορουσαν τα μινι τιμησαν δεοντως τους ηρωες του 0!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή