Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ! ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛEΙΣΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Αυτό είναι Σούπερ Μάρκετ που σέβεται τους εργαζομένους του. Αυτό είναι σούπερ Μάρκετ 100% ελληνικό που σέβεται και τιμά τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις. Η διοίκηση του Σκλαβενίτη αποφάσισε να διατηρήσει κλειστά τα καταστήματά της την ερχόμενη Κυριακή για την οποία πολλά καταστήματα μεταξύ των οποίων και το ΑΒ Βασιλόπουλος  θα παραμείνουν ανοιχτά! 
Ο Σκλαβενίτης θα είναι κλειστός γιατί αυτό απαιτεί η παράδοσή μας, αυτό απαιτούν οι προαιώνιες συνήθειες αυτού του τόπου. Την Κυριακή έχουμε αργία και οι εργαζόμενοι-επαγγελματίες έχουν μία μέρα στην διάθεσή τους για να την αφιερώσουν στο σπίτι και την οικογένειά τους. 
Την ενέργεια Σκλαβενίτη ας την λάβουν σοβαρά υπόψη τους και οι καταναλωτές, για να προτιμούν τον Σκλαβενίτη. Το ελληνικό Σούπερ Μάρκετ. 
Κατά τα άλλα, στον Χολαργό όχι μόνο ο ΑΒ Βασιλόπουλος θα ανοίξει αλλά το ίδιο αποφάσισαν να κάνουν και τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της οδού Περικλέους, αν και ...διαφωνούν με το μέτρο της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές! 
Πιάστο αυτό και κούρευτο! Αντίσταση που θυμίζει πολιτικάντηδες της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου: αντιδρούν στα μέτρα αλλά στο τέλος ψηφίζουν "ναι" σε όλα!

1 σχόλιο:

  1. Οι άνθρωποι, από ότι φαίνεται, προσπαθούν να βγάλουν κέρδη ανεβάζοντας τον τζίρο τους με καλή ποιότητα και τιμές και όχι να κερδοσκοπούν σε βάρος του καταναλωτή και του εργαζόμενου.

    Αυτήν την Κυριακή είχα την διάθεση να ξοδέψω 1000€ αλλά δεν πρόλαβα μήπως πρέπει να είναι ανοικτά τα καταστήματα και την νύχτα για να προλαβαίνουμε να ξοδεύουμε το πλεόνασμα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή