Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

"ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Δείτε πίσω από το εμπρηστικά λόγια του Μητσοτάκη τι συνέβη σήμερα!


Να για ποιό λόγο δολοφόνησαν δύο νεαρά παιδιά:
"Θα εφαρμόσουμε στρατιωτικό νόμο για να περάσουμε τις μεταρρυθμίσεις".
(Τάδε έφη... ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ)
ΤΡΟΙΚΑ ή εμφύλιος;;; 
... ΤΡΟΙΚΑ ή ΤΑΝΚΣ;;;;
Σε σοκαριστική ομολογία των κυβερνητικών προθέσεων για επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα προκειμένου να περάσουν αυτά που θέλει η τρόικα, προχώρησε σε συνέντευξή του στην έγκυρη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
"Θα προχωρήσουμε εν ανάγκη και με την επιβολή στρατιωτικού νόμου, θα κάνουμε πραξικόπημα ("Le clientélisme arrangeait beaucoup de monde") για να επιβάλλουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.
Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες» δήλωσε στη βελγική εφημερίδα ο κ. Μητσοτάκης
Σε επιστολή που απέστειλε στον διευθυντή της εφημερίδας, ο κ. Μητσοτάκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις, αντιλαμβανόμενος, κάπως αργά, όπως συνήθιζε ο πατέρας του, τον απόηχο των δηλώσεων του.
Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε τόσο στην έντυπη έκδοση, όσο και στη διαδικτυακή έκδοση της βελγικής εφημερίδας.
Είναι έτοιμοι για όλα, όπως απέδειξαν και στην περίπτωση των συλλήψεων της ηγεσίας και των βουλευτών του εθνικιστικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέμσου με την ... αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Το ερώτημα είναι πόσο και αν η κοινωνία είναι έτοιμη να αποτρέψει την επιβολή στρατιωτικού νόμου για να κάνουν νόμο τις εντολές της τρόϊκα. Και βέβαια αν θα πειθαρχήσουν οι στρατιωτικοί στις εντολές της κυβέρνησης. Ο ίδιος ο Δ.Αβραμόπουλος πάντως δήλωνε σχετικά ότι "Προτιμώ να πεθάνω παρά να δώσω τέτοιες εντολές"...
Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις-σοκ στην βελγική εφημερίδα (που τώρα τις παίρνει πίσω...) του Κ.Μητσοτάκη: http://www.lalibre.be/actu/international/le-clientelisme-arrangeait-beau...
Ακολουθεί το άρθρο της Βέλγικης La Libre Belgique (online έκδοση) όπως θα το διάβαζε κανείς σήμερα, 31 Οκτωβρίου, με σημειωμένη την απάντηση του Μητσοτάκη όπου φέρεται να ανέφερε “στρατιωτικό νόμο”.
Τελικά, αυτό το παιδί, δεν ξέφυγε από το Μητσοτακαίικο βρωμερό γονίδιο του φασισμού.
Πόπη Σουφλή 
attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου