Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ! ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...
Ένα χρόνο μαζί μετρούν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Μάνος Κοτσοφιός οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζονται να παντρευτούν κρυφά στην Αμερική.
Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο και ζει τον ερωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Μάνος Κοτσοφιός που είναι δέκα χρόνια νεότερος κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Σοφίας Αλιμπέρτη από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων σε νυχτερινή έξοδο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης μια και ο Μάνος Κοτσοφιός είναι δεξί χέρι του καλλιτέχνη. Από την πρώτη στιγμή, η χημεία μεταξύ τους ήταν φανερή και ο Μάνος Κουτσοφιός ξεκίνησε να πολιορκεί την παρουσιάστρια. Τα ραντεβού άρχισαν να πυκνώνουν σιγά σιγά και το ζευγάρι αποκτούσε με τον καιρό κοινές συνήθειες.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει τον γάμο του στην Αμερική. Η Σοφία Αλιμπέτη είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ με το γιο της ο οποίος έχει ξεκινήσει τις σπουδές του εκεί.
Ο Μάνος Κοτσοφιός της πρότεινε στο ταξίδι τους αυτό να κάνουν και τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Σοφία Αλιμπέρτη  αποδέχτηκε την πρόταση γάμου.
fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου