Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Πρωτοφανής για - υποτίθεται - πολιτισμένο κράτος, αιματηρή ένοπλη σύγκρουση και μάλιστα με θύματα ανήλικα παιδιά, εξελίχθηκε τις...

τελευταιες ώρες στο Ζεφύρι Αττικής με 11 τραυματίες απο πυροβόλα όπλα εκ των οποίων οι επτά ήταν ανήλικοι!
Ολα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν κατά τις 21.30 συμμορία Ρομά επιτέθηκε σε μίνι μάρκετ που διατηρεί οικογένεια Ρομά με την οποία είχαν διαφορές.
Μέλος της επιτιθέμενης συμμορία πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον των παιδιών της οικογένειας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον λαιμό μία 15χρονη, που διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».
Η οικογένειά της για λόγους αντεκδίκησης οργάνωσε ένοπλη ομάδα η οποία σήμερα το πρωί επιτέθηκε στα σπίτια των υπευθύνων της χθεσινής επίθεσης με αποτέλεσμα να ξεκινήσε τουφεκίδι με οδομαχίες από σπίτι σε σπίτι και από δρόμο σε δρόμο.
Βασικός στόχος των επιτιθεμένων ήταν τα παιδιά των υπαιτίων της πρώτης επίθεσης, τα οποία πραγματικά τα "θέρισαν": Εξι ανήλικοι Ρομά σωριάστηλαν αιμόφυρτοι στο έδαφος, ορισμένα απο τα οποία ήταν 12 και 14 ετών, αγόρια και κορίτσια!
Φυσικά οι δεχομενοι την επιθεση αντέδρασαν και αυτοί και τελικά άλλοι τέσσερις ενήλικες Ρομά τραυματίστηκαν!
Ολοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.
Αυτά, με πυροβολισμούς κατά ανηλίκων γίνονται μόνο στις περιοχές του ISIS σην Συρία και στο Ιράκ.
Η ΕΛΑΣ τι έκανε μετά το πρώτο χθεσινό συμβάν; Ή δεν ξερει τους κώδικες των Ρομά και τι θα ακολουθούσε;
Τρομάζουμε, πραγματικά στην ιδέα τι θα γίνει αν υπάρξει κάποια "σπίθα" εξέγερσης πολιτών σε αστικά κέντρα λόγω της εκρηκτικής κατάστασης που έχει προκαλέσει στην οικονομία το capital control και η οικονομική κρίση.
defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή