Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ;;; ΜΕ … ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Η αγαπητή και, όπως την έχουμε χαρακτηρίσει στο παρελθόν «Πατριώτισσα» Μανταλένα Παπαδοπούλου (φωτό), Πρόεδρος της νεολαίας των ΑΝΕΛ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, στηρίζει τον Πάνο Καμμένο και την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, ως αναγκαίου κακού! Ως...

μνημόνιο το οποίο δεν πιστεύουν αλλά το οποίο έγινε αποδεκτό κατόπιν εκβιασμού του ξένου παράγοντα που «βρήκε ανοιχτή τη κερκόπορτα από τους υπογράφοντες αγγλικό δίκαιο και ζήτησε την υπογραφή συμφωνίας ή την άτακτη χρεοκοπία»!!!
Το ερώτημα όμως που δεν απαντά η νεολαία των ΑΝΕΛ είναι γιατί επί τόσο καιρό, τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας μας παραμύθιαζαν με το ότι δεν πρόκειται να ξαναϋπογράψουν μνημόνιο και ότι με τις σκληρές διαπραγματεύσεις (ακόμη και με Κούγκι-έκφραση του ίδιου του Καμμένου) θα απάλλασσαν από τη σκληρή λιτότητα τη ζωή των Ελλήνων! Ο δε Πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον οποίο η νεολαία επαινεί, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι θα παραιτείτο και από την Προεδρία των ΑΝΕΛ, ακόμη και από βουλευτής αν του έφεραν να υπογράψει νέο Μνημόνιο!!! Τελικα, όπως είδαμε, οι… σκληρές διαπραγματεύσεις των Τσίπρα-Καμμένου καταδικάζουν τους Έλληνες σε πολύ σκληρότερη λιτότητα και επιδεινώνουν περαιτέρω την ήδη εξαθλιωμένη τους ζωή!!! Και αυτή ακριβώς την κατάσταση στην οποία σύρεται ο λαός από την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, η νεολαία των ΑΝΕΛ, την επικροτεί, χαρακτηρίζοντας «αυταπάρνηση τη στάση που επέδειξε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων»!!!
Θέλουμε να τραβήξουμε τα μαλλιά μας με όσα διαβάζουμε, αλλά λίγο πιο κάτω φουντώνουμε από οργή, όταν η ανακοίνωση της νεολαίας των ΑΝΕΛ  και η Μανταλένα Παπαδοπούλου ενώ «τις διώξεις αυτών που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα», ενώ  απαιτεί «τη δήμευση των περιουσιών τους και την αναζήτηση ποινικών ευθυνών», όσων καταχάστηκαν δημόσιο χρήμα, δεν λέει λέξη για τους οικονομικούς δολοφόνους-τοκογλύφους που προκαλούν γενοκτονία στη χώρα μας! Απλά προβαίνει σε διαπιστώσεις του τύπου «ο ξένος παράγοντας βρήκε ανοιχτή τη κερκόπορτα» και μπήκε! Και αφού ο ξένος παράγοντας είναι εχθρός, αγαπητή Μανταλένα, πώς συνθηκολογείς με τον εχθρό; Και ούτε μια ρητορική καταγγελία του εχθρού; Και αφού στο τελεσίγραφο των δανειστών, όπως λέει η νεολαία των ΑΝΕΛ «οφείλαμε να πούμε όχι, όπως όχι είπαμε στο τελεσίγραφο μέσω του δημοψηφίσματος», γιατί δεν οφείλαμε να πούμε ΟΧΙ στο νέο εκβιασμό τους; Η υποχώρηση και το…κατέβασμα των βρακιών μας, από πότε συνιστά… αυταπάρνηση;
Ιδού ποια είναι η ανακοίνωση της νεολαίας των ΑΝΕΛ
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Το τέλος της αθωότητας ήρθε νωρίς για εμάς τους νέους, αλλά και -έστω αργά- για πολλούς ακόμα που εμπιστεύθηκαν την πολιτική τάξη εδώ και γενιές που νόμιζαν ότι δεν ζούσαν με δανεικά.
Με μεγάλη πικρία και πόνο για την Πατρίδα μας, αλλά και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, ως σκεπτόμενοι νέοι που μελετούν, βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο, πιστοί στις αρχές μας και μακριά από λαϊκίστικα συνθήματα στηρίζουμε την αυταπάρνηση που επέδειξε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή του Κινήματος ομόφωνα και συντασσόμαστε στον κοινό αγώνα.
Στον εκβιασμό που υπέστη ο καθένας από μας προσωπικά στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού επιμένουμε στη Δημοκρατία που ορίζει ότι οι Κυβερνήσεις εκλέγονται από τον λαό. Το εθνικό συμφέρον μπαίνει για εμάς πάνω από το κομματικό συμφέρον. Ο ξένος παράγοντας βρήκε ανοιχτή τη κερκόπορτα από τους υπογράφοντες αγγλικό δίκαιο και ζήτησε την υπογραφή συμφωνίας ή την άτακτη χρεοκοπία, γνωρίζοντας ότι η σημερινή Κυβέρνηση θα μπορούσε να οδηγηθεί σε απώλεια εσωτερικής νομιμοποίησης, στην πρώτη περίπτωση και σε πλήρη καταστροφή οικονομικά και γεωπολιτικά, στη δεύτερη. Οι έχοντες τότε την εξουσία και ως εκ τούτου υπογράφοντες, δεν σεβάσθηκαν τις υπογραφές τους και δεν υλοποίησαν τα συμφωνηθέντα κατά την συνήθη επί 30 χρόνια τακτική τους, εξ ου και σήμερα η συζήτηση περί έλλειψης εμπιστοσύνης των δανειστών, συν τοις άλλοις.  Επένδυσαν δε στο να χρεωθεί η σημερινή κυβέρνηση όλη την ταπείνωση, γιατί ήξεραν ότι δεν θα έμεναν για πολύ στην εξουσία με τα εθνοκτόνα και αντιλαϊκά μέτρα που έπαιρναν. Καμία προετοιμασία της χώρας και βεβαίως καμία προσπάθεια οικοδόμησης κράτους. Ευτυχώς, η μνήμη μας δεν κάνει κάθε πέντε μήνες restart. Ο ξένος παράγοντας ωθούσε και ωθεί μαζί με τους εγχώριους υποστηρικτές του, που προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους, για εγκάθετη κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου παραβιάζοντας τις αρχές της Δημοκρατίας. Σε αυτό το τελεσίγραφο οφείλαμε να πούμε όχι, όπως όχι είπαμε στο τελεσίγραφο μέσω του δημοψηφίσματος. Με ρίσκο το κομματικό κόστος ο Πρόεδρός μας και η Κ.Ο. συνυπέγραψαν την εξασφάλιση χρόνου σε ένα πρόγραμμα που δεν πιστεύουμε.
Οι κυβερνήσεις κρίνονται στο τέλος της θητείας τους από τον λαό, και στο μέλλον από τον ιστορικό. Απαιτούμε ως νέοι άνθρωποι τις διώξεις αυτών που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα. Απαιτούμε τη δήμευση των περιουσιών τους και την αναζήτηση ποινικών ευθυνών. Ειδικά αυτών που φέρουν το βάρος της ένταξής μας σε αγγλικό δίκαιο και οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας και όσων διόγκωσαν το επαχθές και επονείδιστο χρέος. Όπως πάντα λέγαμε το πραγματικό χρέος να το πληρώσουμε, αλλά όχι αυτό που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια. Απαιτούμε τόσο από τον Πρωθυπουργό όσο και από το Κίνημά μας να μην επιτρέψει στο σύστημα της διαπλοκής να ξαναπάρει την εξουσία από την πίσω πόρτα. Γιατί αν αυτοί κυβερνούσαν ό, τι απέτρεψε η σημερινή κυβέρνηση δεν θα είχε επιτευχθεί και καμιά φορά «στην πολιτική δεν έχουν σημασία μόνο οι επιτυχίες, αλλά και το τι μπορείς να αποτρέψεις». Απαιτούμε από αυτή τη Κυβέρνηση να μην αναλωθεί σε ιδεολογικές αγκυλώσεις και να δείξει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εθνικό καθήκον, ώστε τα αναποτελεσματικά μέτρα που ψηφίζονται να αντικατασταθούν από ισοδύναμα που δεν θα πλήξουν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία. Στηρίζουμε την πρόταση της βουλευτού μας και Υπουργού Μακεδονίας Θράκης για μείωση μισθών των βουλευτών και κατάργηση προνομίων και μείωση του αριθμού τους, καθώς και να επεκταθεί και στους υπαλλήλους της Βουλής. Υπενθυμίζουμε στον Πρωθυπουργό ότι με Τασίες, Σίες, Κουράκηδες κτλ τομές δεν γίνονται, αν πραγματικά τις θέλει. Ούτε βεβαίως με στελέχη με βεβαρυμμένο παρελθόν. Αποκαταστήστε την αξιοπρέπειά μας. Προετοιμαστείτε. Τελειώστε την ταπείνωση που μας κληρονόμησαν.
Σε αυτή την αυταπάρνηση, εμείς η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων δείχνουμε την εμπιστοσύνη μας στον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Πάνο Καμμένο και τον στηρίζουμε στον αγώνα, μέχρι την δικαίωση. Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Οπισθοχώρηση, ανασύνταξη, αντεπίθεση. 





1 σχόλιο:

  1. Γιατί οι Εβραίοι καλούνται να επιστρέψουν στο Ισραήλ πριν τον Σεμτέμβιο; video
    http://greeknation.blogspot.gr/2015/07/video.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή