Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ο ΤΙΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ...ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: "ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ"!!!

Δελτίο Τύπου 73

                                                               22 Ιουλίου 2015

Θαλλάσια Μπάνια
            Πρόταση Μείωσης Τιμών
          Ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ αντιμετωπίζουν, την ...

παρεχόμενη από το ΔΟΚΜΕΠΑ κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, που μεταξύ των άλλων εκφράζεται και με τα θαλλάσια μπάνια, προς τους δημότες και μέλη του, με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα.
Για το λόγο αυτό οι προτάσεις μας, προτάσεις που αφορούν μόνο στο οικονομικό μέρος των δράσεων και  υποβλήθηκαν από τον εκπρόσωπο της παράταξης στο ΔΣ του ΔΟΚΜΕΠΑ, το τελευταίο διάστημα, χαρακτηρίζονται από ρεαλισμό και δικαιοσύνη. Οι Προτάσεις του ΔΟΚΜΕΠΑ (Δημοτικής Αρχής) και οι δικές μας προτάσεις για τα θαλάσσια μπάνια φαίνονται παρακάτω:
         1.Πρόταση ΔΟΚΜΕΠΑ: Μέλη 3€/κάθε μπάνιο        
            Η πρότασή μας: 2€/κάθε μπάνιο
Η πρότασή μας δεν έγινε δεκτή.
2. Πρόταση ΔΟΚΜΕΠΑ: Μη Μέλη 4Ε/κάθε μπάνιο   
    Η πρότασή μας: 3€/κάθε μπάνιο
    Η πρότασή μας δεν έγινε δεκτή.
3. Πρόταση ΔΟΚΜΕΠΑ: Άτομα 6-15 ετών 4Εχ50%=2€   
   Η πρότασή μας: Δωρεάν
   Δεν εγκρίθηκε η πρότασή μας
4. Πρόταση ΔΟΚΜΕΠΑ: ΑμΕΑ δωρεάν 2 περίοδοι-λοιπές  περίοδοι 2€/μπάνιο
   Η πρότασή μας: Δωρεάν για όλες τις περιόδους.
   Εγκρίθηκε η πρότασή μας
 Όπως φαίνεται οι πιο σημαντικές από τις παραπάνω προτάσεις μας ΔΕΝ έγιναν δεκτές.
Στις προαναφερθείσες επιβαρύνσεις θα πρέπει να προστεθεί και η είσοδος στην ακτή που είναι  3€/κάθε μπάνιο. Επομένως τα μπάνια για κάθε σειρά (10ήμερο) κοστίζουν:
α. Στο μέλος: Εισιτήριο λεωφορείου : 3€ χ 10 ημέρες = 30€  
                    Εισιτήριο ακτής          : 3€ χ 10 ημέρες = 30€   
                     Σύνολο:  60€
β. Στο ΜΗ μέλος: Εισιτήριο λεωφορείου: 4€ χ 10 ημέρες=40€  
                    Εισιτήριο ακτής: 3€ χ 10 ημέρες=30€
                     Σύνολο:     70€
        Είτε 60Ε είτε 70€ κληθούν να πληρώσουν οι συμπολίτες μας, νομίζουμε ότι τα χρήματα με τις σημερινές συνθήκες είναι πάρα πολλά. Επειδή πιστεύουμε ότι τα άτομα της 3ης ηλικίας δεν είναι απόμαχοι της ζωής και ότι το ΚΑΠΗ αποτελεί χώρο έκφρασης, ζωντάνιας, παροχής κοινωνικής φροντίδας με ένα ελκυστικό και  μηδενικό ή έστω πολύ-πολύ μικρό κόστος συμμετοχής τους στις δράσεις αυτές, προτείνουμε:
Καλοκαίρι 2015
Άμεση μείωση των τιμών, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύουμε, κατά 50% έτσι ώστε τα μέλη του ΔΟΚΜΕΠΑ να πληρώνουν 1,5€/κάθε μπάνιο και τα μη μέλη 2€/κάθε μπάνιο.
Καλοκαίρι 2016
Δωρεάν μεταφορά για τα μέλη του ΔΟΚΜΕΠΑ και ένα συμβολικό πολύ μικρό ποσό της τάξεως των 2€/ κάθε μπάνιο για τα μη μέλη του.
Όλοι εμείς στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ πιστεύουμε ότι από τα στοιχεία που έχουμε τόσο για τις τιμές των μισθωμένων λεωφορείων όσο και για τη συνολική επιχορήγηση του ΔΟΚΜΕΠΑ, είναι δυνατή για φέτος η ουσιαστική μείωση των τιμών και για του χρόνου η κατάργηση όπως  αναφέραμε πιο πάνω.



3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ....ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΝΩΝΙΚΗ ΕΥΕΣΘΗΣΙΑ ?????ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ???ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ματάκια μας με την ορθογραφία σου κύριος. δεν γίνεται έτσι αντιπολίτευση. χωρίς έρευνα και στοιχεία δεν μπορείτε να ζητάτε μείωση τιμών. ψάξτε, ρωτήστε και μετά προτείνετε. ντροπή να κάνετε λαϊκή αντιπολίτευση. και ως γγ του δήμου πεντέλης θα έπρεπε να γνωρίζετε τα κόστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ μας έχουν πάρει και τα σώβρακα οι αλήτες πολιτικοί που ψηφίζουν μνημόνια και ληστρικά χαράτσια . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή