Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ! ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ"Ι ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ Α. ΑΤΤΙΚΗΣ!

Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα και όλοι αυτοί κατακλύζουν την Αθήνα. Όπως αναφέρει το news247.gr, χαρακτηριστικά παγιοποίησης παίρνει ο καταυλισμός μεταναστών στο Πεδίο του Άρεως, με την κεντρική διοίκηση να αδυνατεί να πάρει μέτρα και την τοπική αυτοδιοίκηση να προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Οι δήμοι, σαν την Αγία Παρασκευή, Παπάγου-Χολαργού, θα βρεθούν εντός των επόμενων ημερών και μηνών με ορδές λαθρομεταναστών τις οποίες θα είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουν! 
Ολοένα και αυξανόμενος είναι ο πληθυσμός Αφγανών μεταναστών που...

μεταφέρθηκαν από τα νησιά στην Αθήνα και έχουν βρει καταφύγιο στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως, σε μια εικόνα που υποδηλώνει εγκατάλειψη κάθε ίχνους μεταναστευτικής πολιτικής. Οι πρώτες 20 οικογένειες έστησαν τα αντίσκηνά τους μέσα σε αποπνικτική ζέστη, στη σκιά των δέντρων του κεντρικού πάρκου, ενώ αρκετοί ακόμη μετανάστες ακολούθησαν.

Στο μεταξύ, εντύπωση προκαλεί η απάντηση της υπεύθυνης μεταναστευτικής πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος απάντησε. "Και τι να κάνω τώρα, τι να σας πω. Πάρτε στο υπουργείο να σας εξυπηρετήσουν". Η αναπληρώτρια υπουργός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες για το θέμα της μετεγκατάστασης 16.000 προσφύγων από τη χώρα μας σε άλλες χώρες της ΕΕ, μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το ζήτημα της μετανάστευσης.

Από την πλευρά της η τοπική αυτοδιοίκηση δηλώνει πως το κεντρικό κράτος παρουσιάζει πλήρη αδυναμία επίλυσης του προβλήματος. Ο δήμαρχος Αθηνών Γ. Καμίνης σημείωνε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: "Η χώρα είναι παντελώς ανέτοιμη να αντιμετωπίσει το ζήτημα της παράτυπης μετανάστευσης και των αυξημένων ροών προσφύγων".

Παράλληλα και η αντιπεριφερειάρχης Αττικής Ερμίνα Κυπριανίδου, συγκάλεσε σύσκεψη για το θέμα με εκπροσώπους της Δήμου Αθηναίων, του υπουργείου μεταναστευτική πολιτικής και διάφορων ΜΚΟ. Εκείνο που επιδιώκουν οι αρμόδιοι είναι να μην δημιουργηθούν συνθήκες μονιμότητας στον καταυλισμό.
Με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ

7 σχόλια:

  1. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Α ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ . ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε και το άλλο η πατσαβούρα,ότι αυτό το χάλι στο κεντρικό πάρκο της πρωτεύουσας,θα είναι τουριστική ατραξιόν για τους τουρίστες...μετά και από αυτό,τα ακούσαμε όλα από αυτή την ''κυβέρνηση''...! Αυτοί οι άνθρωποι,έχουν βάλει στοίχημα να μας ''πεθάνουν'' ή από την πείνα, ή από τα γέλια(!!!) δεν εξηγήται αλλιώς ρε παιδιά τόση μαλακία...!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε απατεώνα Τσίπρα τι χάλια είναι αυτά ; Ντροπή σας ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ρουφιάνοι του ΣΟΙΜΠΛΕ και των τοκογλύφων . Κάτω τα χέρια από την Πατρίδα μου ΡΕ ΑΛΗΤΑΤΑΔΕΣ της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΜΠΆΣΤΑΡΔΑ του Ιμπραήμ Πσσά μια ζωή προδότες και ανθέλληνες είστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουλάει και τις Θερμοπύλες ο ΣΚΥΛΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ στον ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ . Σε λίγο θα πουλήσουν και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ τα καθάρματα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . Θα αρπάξουν τα σπίτια μας , τις περιουσίες μας μέχρι να μας εξοντώσουν . Διώχουν τα Ελληνόπουλα στο εξψτερικό και θα φέρουν ακόμη 5 εκατ. ισλαμοφασίστες . Οι Σαρακηνοί κατέλαβαν την Ελλάδα με εντολή του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ σε 6 χρόνια η Ελλάδα θα είναι αποικί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ και ΓΑΜΙΣΤΕ τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΤΙΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΤΗΣ ΝΔ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή