Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Αποπληρώθηκαν οι οφειλές σε ΔΝΤ και ΕΚΤ


Τον κοτσαβάκια έκανε επί τόσους μήνες η κυβέρνηση Τσίπρα. Αερολογούσε, πέταγε φούσκες, σύστησε Επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, έκανε εξεταστική για το πώς...

μπήκακε στα μνημόνια αλλά εσυψε στα τέσσερα και τα αποδέχεται όλα! Μέχρι σέντ αποδε΄χεται το δυσθεώρητο χρέος της χώρας!  

Όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr ο διευθυντής επικοινωνίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον ληξιπρόθεσμος οφειλέτης του ΔΝΤ δήλωσε σήμερα ο διευθυντής επικοινωνίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις.
Ο κ. Ράις πρόσθεσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Ελλάδα αποπλήρωσε σήμερα το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών της προς το ΔΝΤ, που ισοδυναμούν με 1,6 δισεκατομμύρια SDR ή περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Επομένως, η Ελλάδα δεν είναι πλέον ληξιπρόθεσμη προς το ΔΝΤ».
Ο αξιωματούχος του ΔΝΤ δήλωσε πως "το Ταμείο είναι έτοιμο να συνεχίσει να βοηθά την Ελλάδα στις προσπάθειές να επιστρέψει στην οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου