Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΩΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ!!!

Δείτε κατάσταση που επικρατεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Αντιγόνη Ζουρούδη"! Το ιστορικό Ίδρυμα που έγραψε χρυσές σελίδες στο...


πολιτιστικό-πολιτισμικό γίγνεσθαι της πόλης είναι κυριολεκτικά εγκαταλελειμμένο! Στα χέρια της Προέδρου του Ντίνας Καλλιοντζή έχει περιπέσει σε πλήρη ανυποληψία, με ευθύνη της ίδιας της προέδρου! Προσέξτε σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα γραφεία του στην οδό Πολυμνίας! Λες και έχει μπει λουκέτο! Σαν το...σπίτι της Κοκκώνας κατάντησε! "Της Κοκκώνας το σπίτι, το οποίον εφοβούντο τα παιδία της πολίχνης, και το οποίον δεν αγίαζαν οι παπάδες όταν κατήρχοντο από την άνω συνοικίαν με τους σταυρούς, ήτο κατάλληλος σταθμός διά να κρυβεί κανείς και να περάσει ως σκαλικάντζαρος..." , γράφει ο μεγάλος Παπαδιαμάντης στο ιστορικό διήγημά του! 
Η εικόνα είναι για κλάματα!  Η πρόεδρος του "Αντιγόνη Ζουρούδη" κατάντησε το ιστορικό ίδρυμα...απλή σφραγίδα! Ντροπή! 


***Και μην μας πει κανείς ότι είναι καλοκαίρι και ότι δεν υπάρχει δράση αυτή την περίοδο, διότι από μόνη αυτή η εικόνα δείχνει πολλά και κυρίως ότι δεν φταίει το καλοκαίρι αλλά η επονείδιστη για το ιστορικό ίδρυμα, στάση της Προέδρου του Ντίνας Καλλιοντζή! Φαντασθείτε: η εν λόγω κυρία ήθελε κάποτε να γίνει και Δήμαρχος της πόλης! "Δείξε μου το... σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι", λέει ο θυμόσοφος λαός. Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι σόι δημοτικός άρχοντας θα ήτανε. 

Περιμένετε, γιατί με το συγκεκριμένο ίδρυμα που περιέπεσε σε αυτή την θλιβερή κατάσταση εξαιτίας της προέδρου του, θα έχουμε και άλλες αποκαλύψεις λίαν συντόμως! 

5 σχόλια:

  1. Πραγματικά είσαι για κλάμματα!!!! Προφανώς η τωρινή Πρόεδρος δεν πέφτει στο επίπεδο να σε πληρώσει για αυτό και έχεις λυσάξει! όχι τίποτα άλλο γιατί κάθε χρόνο ακριβώς έτσι γίνεται ο προαύλιος χώρος λόγω των φυτών που έχει! Αλλά πριν δεν έλεγες τίποτα! Δημοσιογράφε της πλάκας!!!! Κακομοίρη! Τράβα να γλύψεις και άλλο την Βαλιάνου τώρα!!! Στα τέσσερα, όπώς πήγε ο Τσίπρας που υποστηρίζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά που έκανες (πάλι εκπληκτικό-λέμε τώρα) ρεπορτάζ, για να πάει κανείς στο ίδρυμα , το οποίο το αγνοούν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!! Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μακη καλυτερα ετσι ρε , αλλωστε ενα πεδιο προβολης για ολα τα ψωνια του Χολαργου ηταν τοσα χρονια το ... ιδρυμα ζουρουδη. Το μονο παρηγορο ειναι οτι ολα τα ψωνια που μοστραραν τοσα χρονια εκει μεσα ειναι πλεον στα αζητητα !! Περαστικα και σε σενα και στα ψωνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κομματόσκυλα ο Τσίπρας ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους . Αυτοί κατέστρεψαν την Πατρίδα μας και μια μέρα θα τουε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή