Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ; ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑΤΙ, ΛΕΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ!!!

Ο Γκλέτσος προφανώς και δεν έχει μηνύσει ποτέ τους εταίρους ή το ΔΝΤ για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και δη των Ελλήνων. Δεν...

έχει κινηθεί νομικά εναντίον των τοκογλύφων που έχουν ρημάξει επί 5 συναπτά έτη τα ελληνικά νοικοκυριά, έχουν ξεκληρήσει οικογένειες με αρρώστιες ή αυτοκτονίες! Όχι, δεν έχει κάνει καμία δίκη σε βάρος των γνωστών οικονομικών δολοφόνων! Κινήθηκε όμως νομικά εξναντίον του Βαρουφάκη με μηνυτήρια αναφοράτου κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών την οποία κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη!! 
Ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία», Απόστολος Γκλέτσος (όπως αναφέρει το newsbomb.gr) με την αναφορά του αυτή ζητά να διωχθεί ποινικά για έκθεση του Ελληνικού Κράτους σε κίνδυνο αντιποίνων «γιατί με την εξαιρετικά δυσμενή του συμπεριφορά, κινούμενος από δόλο ή βαριά αμέλεια, εξέθεσε το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του σε αρνητική συμπεριφορά τρίτων κρατών και σε λήψη οικονομικών μέτρων εναντίον της χώρας και με τις ενέργειές του διατάραξε τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκαλώντας τεράστια βλάβη στην οικονομική ζωή της Ελλάδας». Με άλλα λόγια, ο Α. Γκλέτσος αφήνει να εννοηθεί ότι οι προθέσεις των τοκογλύφων ήταν καλές απέναντί μας, δεν μας έχουν προκαλέσει ποτέ αλλά κινούνται στα πλαίσια της αλληλεγγύης και μόνον η συμπεριφορά του Βαρουφάκη τους έκανε να μας φερθούν σκληρά!!!
Ο δήμαρχος Στυλίδας, αναφέρει επίσης τις αντιφάσεις στις οποίες ο τέως υπουργός υπέπεσε κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας και εξαιτίας των οποίων, όπως σημειώνει, εκτέθηκε διεθνώς η χώρα μας.
Δώστε προσοχή στα όσα απίστευτα γράφει στην μηνυτήρια αναφορά του ο Α. Γκλέτσος, κατηγορώντας των Γ. Βαρουφάκη ακόμη και για τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις, αλλά  και  για την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του, (σ.σ. φαίνεται δεν είχε το σαβουάρ βιβρ του Γκλέτσου)  καθώς «φρόντιζε να τραβά συνεχώς πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας είτε εμφανιζόμενος με ιδιαίτερα πουκάμισα και ενδυμασία που δεν συνάδουν σε υπουργό Οικονομικών είτε οδηγώντας μηχανές είτε καθήμενος στα πατώματα». Να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο με όσα γράφει!!! 
Τέλος, τον κατηγορεί ευθέως ότι «καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας και σταδιοδρομίας του επί σειρά ετών ακόμα και πριν την υπουργοποίησή του επέδειξε μία αντιφατική, πολυμορφική και ετερόκλητη συμπεριφορά ως προς τις κομματικές και εν γένει πολιτικές πεποιθήσεις του αλλά και τις προθέσεις και τους σκοπούς του ενεργώντας τόσο ως ακαδημαϊκός καθηγητής, "αιρετικός" και απαισιόδοξος για το μέλλον και "αντιευρωπαϊστής", που έγινε διεθνώς γνωστός ως υποστηρικτής και θεωρητικός της άμεσης χρεοκοπίας».
Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, ο Απ. Γκλέτσος ανέφερε ότι ο Γ. Βαρουφάκης παγίδεψε τον Πρωθυπουργό και ζήτησε "η κοινωνία να χειραφετηθεί και να προστατευθεί από εκείνους που κάνουν κακό στην πατρίδα", ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, εφόσον η Τελεία μπει στη Βουλή να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με τα υπόλοιπα κόμματα σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα νομοσχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου