Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΚΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Οίκος εκποίησης ... της Ελλάδας!
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Τα τελευταία πέντε χρόνια με την απειλή της δήθεν εξόδου από την Ευρωζώνη μας φορτώνουν συνεχώς νέα δυσβάσταχτα μέτρα τα οποία φτωχοποίησαν τους περισσότερους από εμάς και μας κατέστησαν μη "συνεπείς" στις παράλογες οικονομικές τους απαιτήσεις. Αυτή λοιπόν η "σχεδιασμένη" αδυναμία μας, πέρα από τη δραματική και όλο ένα καθημερινή υποβάθμιση της ζωής μας, αρχίζει και μας...


καθιστά υποψήφια θύματα αρπαγής της περιουσίας, που πιθανόν μας άφησαν οι γονείς μας ή δημιουργήσαμε οι ίδιοι με το κόπο και τις θυσίες μας.
Όμως, θα αναφερθώ συγκεκριμένα σε αυτούς οι οποίοι πριν λίγα χρόνια, έχοντας τις προϋποθέσεις, δηλ. δουλειά και ένα σταθερό εισόδημα προχώρησαν σε ένα δάνειο για την αγορά ενός σπιτιού, για να στεγάσουν τις οικογένειές τους. Ένα εισόδημα το οποίο τώρα, λόγω των αποτελεσμάτων των Μνημονίων μειώθηκε στο ελάχιστο ή χάθηκε τελείως, με αποτέλεσμα να μπουν στην λίστα των "κακοπληρωτών" στα λεγόμενα "κόκκινα" δάνεια. Για αυτά λοιπόν τα δάνεια και για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών οι κυβερνήτες μας, χρέωσαν όλο τον Ελληνικό λαό με πολλά πολλά δις τα οποία κάπου "χάθηκαν" (αφού δεν δόθηκαν για ανάπτυξη) και τώρα ετοιμάζονται να τις ξαναχρηματοδοτήσουν για να εξακολουθήσουν, όπως λένε να είναι "Φερέγγυες". Το ερώτημα είναι εφόσον έγινε και θα ξαναγίνει αυτή η χρηματοδότηση, γιατί οι τραπεζίτες πουλούν σε ξένα τραπεζικά Fan's τα δάνεια των Ελλήνων πολιτών στο 20 και στο 30% της αξίας τους και δεν κάνουν αυτή την "γενναιόδωρη" περικοπή ακόμα και στο 50% στους ίδιους τους δανειολήπτες; 
Ας μη γελιόμαστε, το σχέδιο είναι απλό και το επιβεβαιώνει η εμμονή των Ευρωπαίων τοκογλύφων να περάσουν ως προαπαιτούμενα- προχθές από την Ελληνική Βουλή των Αριστερών "Κομανέντσι" και των άλλων "Πρόθυμων"- τις απίστευτες διατάξεις, όπου ο πλειστηριασμός ενός ακινήτου θα ξεκινάει σε ένα ποσοστό της εμπορικής του αξίας, όπου γεννάται το ερώτημα: ποιος άρ(π)αγας θα το ορίζει και, άκουσον άκουσον, αν αποβαίνει άκαρπη η διαδικασία, αυτομάτως η τιμή θα πέφτει στο ήμισυ! Με απλά λόγια, κάποιοι θα χάσουν τα σπίτια τους αλλά θα εξακολουθήσουν να είναι χρεωμένοι, οπότε αν έχουν και κάτι άλλο, θα τους το κατάσχουν και αυτό! Όλα δε τα παραπάνω, θα γίνονται με διαδικασίες εξπρές και χωρίς την παρουσία μαρτύρων στην ακροαματική διαδικασία! 
Όλοι ακούσαμε με έκπληξη και θλίψη τον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο (ο οποίος εξέπληξε το Πανελλήνιο με την απότομη "ζωηράδα" του), να μας λέει κατάμουτρα ότι εισηγείται και ψηφίζει το παραπάνω νομοθετικό έκτρωμα λόγω έκτακτης ανάγκης (εκβιασμός του 4ου Ράιχ και των συμμάχων τους), μαζί με την αισχρή διάταξη που λέει πως από το εισπραχθέν ποσόν της εκποίησης (ξεπούλημα) ενός ακινήτου θα προηγείται η Τράπεζα με 65% και μετά θα έρχονται το δημόσιο (ασφαλιστικά ταμεία, εφορία) και οι τυχόν απλήρωτοι εργαζόμενοι. Βέβαια υποσχέθηκε (σε όσους αφελείς εξακολουθούν να τους έχουν εμπιστοσύνη) ότι αργότερα θα αλλάξει "κάποιες" διατάξεις του "εισαγόμενου προαπαιτούμενου", προς όφελος των δανειοληπτών! 

Φίλες/οι,
"ευτυχώς" όλες αυτές οι παραχωρήσεις και οι υποκύψεις, μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε να είμαστε μέλη της Ευρωζώνης η οποία φαίνεται πλέον ολοκάθαρα ότι μας σέρνει από το λαιμό ως αποδιοπομπαίους τράγους προς γνώση, συμμόρφωση και εκφοβισμό των υπολοίπων λαών της Ευρώπης, μη θέλοντας προς το παρόν να μας πετάξει ημιθανείς στο λάκκο που μας έχει ετοιμάσει, γιατί έχουμε ακόμα λίγο "κρέας" για να το γδάρει! Ας χαιρόμαστε που ανήκουμε στην "Ζώνη" αλλά και στις "Καλτσοδέτες" της αφού έχουμε κόστος ζωής Βρυξελλών και μισθούς Βουλγαρίας, όμως ας βάλουν στο μυαλό τους όλοι αυτοί οι "Μαφιόζοι", αυτό που είπε προ καιρού ο μεγάλος μας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης ότι οι Έλληνες-ίδες στη μακρόχρονη ιστορία τους έχουν και κάνουν υπομονή, μέχρι να στριμωχτούν στο τοίχο! ...  Μετά εφορμούν μπροστά και τότε τους παίρνει όλους ο διάβολος (ιδίως τους εγχώριους Νενέκους τους). 
Τελειώνοντας, θέλω να πληροφορήσω τα υποψήφια Ελληνικά και Ξένα "Κοράκια" των μελλοντικών εκποιημένων από τους Τραπεζίτες σπιτιών των απελπισμένων συμπατριωτών μας, πως από ό,τι ακούγεται, πολλοί εξ αυτών δε θα πεταχτούν στο δρόμο με τις οικογένειές τους αμαχητί, αλλά θα τους περιμένουν πίσω από τα παραθύρια τους, όχι με λουλούδια ούτε με φλομπεράκια (που είναι για τα πουλάκια), αλλά με καραμπίνες γεμάτες με σκάγια για ... Αγριογούρουνα!

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
    ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΚΥΛΟΤΑΚΙ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ ΜΙΑΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή