Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ! ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!!

Ο Τσίπρας, μέσα σε ελάχιστους μήνες, μεθοδευμένα και σε συνεργασία...


με τους δανειστές κατέστρεψε την ελληνική οικονομία. Εμφανιζόταν ως σκληρός διαπραγματευτής αλλά έσκαβε τον λάκκο των επαγγελματιών και της μ.μεσαίας επιχείρησης! Τα νέα μέτρα που επέβαλε στον λαό, ο πολιτικός εγκληματίας Τσίπρας (ο οποίος ψηφίστηκε για να καταργήσει μνημόνια και λιτότητα) βάζουν ταφόπλακα στην αγορά και φέρνουν χιλιάδες λουκέτα! Ήδη, πολλές επιχειρήσεις ξηλώνουν την έδρα τους από την Ελλάδα και τη μεταφέρουν στην Βουλγαρία, την Κύπρο ή τη Ρουμανία, όπου η φορολόγησή τους είναι με συντελεστή γύρω στο 10%! Εδώ, ενώ η οικονομία καταβαραθρώθηκε, ο Τσίπρας ανέβασε τη φορολόγηση στο 29% από το 26% (για επιχειρήσεις με κέρδη έως 500 χιλ. ευρώ), ενώ για τις μεγαλύτερες εταιρείες, η φορολόγηση ανεβαίνει στο 33%! 
Μιλάμε για έγκλημα ενσυνείδητο και ύπουλο. Διότι αυτός που το παίζει αριστερός, εξελέγη για να φέρει ανάπτυξη και να καταργήσει τα μνημόνια, αλλά τελικά ισοπεδώνει τα πάντα, βάζοντας ταφόπλακα στην οικονομία! 
Πρέπει να κάτσει στο σκαμνί ως εθνικός εγκληματίας και απατεώνας. Πώς ρε θα έρθει ανάπτυξη μέσα από τη φωτιά που άναψες σε όλη την οικονομία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου