Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Ο Πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, μπορεί να είναι αποκλεισμένος από τα μεγάλα συστημικά κανάλια (ακόμη και τα μικρότερα), όμως εμείς εδώ στον Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή" μπορέσαμε και εξασφαλίσαμε αποκλειστική συνέντευξη από τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Μια συνέντευξη-βόμβα όπου μιλάει για όλους και για όλα. Δείτε τη...


5 σχόλια:

  1. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΜΕ...... . ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ......... ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή η προπαγάνδα σου αλλά δεν έχει ούτε κάτι καινούργιο ούτε κάτι υπαρκτο να πει...μη σώσεις και μας ακολουθήσεις...α και όταν βρεις ποιος διοριστηκε πες το και σε μας στο κόμμα γτ εσύ μάλλον είσαι ένας από τους εκατοντάδες εκεί έξω που "ξέρετε εσείς"

      Διαγραφή
    2. ΣΠΑΡΤΑΚΕ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΤΥΧΙΩΝ,ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ.
      ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η Χ.Α ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
      ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΠΤΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.
      ΣΠΑΡΤΑΚΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΟΥ;.ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥΗΘΕΛΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.
      ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
      ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

      Διαγραφή
  2. Με το ΑΙΓΙΣ τι έγινε ρε παιδιά υπάρχει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΗΨΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή