Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΤΡΕΙΣ...ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!


Επίσκεψη στη ΔΑΠΑΧΟ

Διαπαραταξιακή Αντιμετώπιση
 των Προβλημάτων της 
Το Σάββατο 18 Ιουλ. 2015 επισκεφθήκαμε για τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες τη Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ) στο Πυροφυλάκειο του Παπάγου. Η επίσκεψή μας...

είχε σκοπό αφενός να ενισχύσουμε το φρόνημα των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών αφετέρου να ενημερωθούμε και να διαπιστώσουμε το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας της ΔΑΠΑΧΟ.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι αξιέπαινη και τα από καρδιάς συγχαρητήριά μας αξίζουν στους ακούραστους Εθελοντές της και τον επικεφαλής τους το Βαγγέλη Στογιάννη. Τα προβλήματα όμως που απασχολούν τη ΔΑΠΑΧΟ είναι πολλά και ορισμένα από αυτά θέλουν προσεκτικές, επίπονες και συνεχείς προσπάθειες. Για τα προβλήματα αυτά θα εκδώσουμε ιδιαίτερο δελτίο τύπου με τις προτάσεις μας για την αντιμετώπισή τους.

Σήμερα θα σταθούμε και θα τονίσουμε ένα μόνο ζήτημα και αυτό είναι της Διαπαραταξιακής Ενίσχυσης του έργου της ΔΑΠΑΧΟ. Πράγματι από τους περισσότερους συνδημότες μας σήμερα γίνεται κατανοητό, αλλά παράλληλα είναι και απαιτητό, όπως ορισμένα μείζονος σημασίας θέματα αντιμετωπίζονται υπό καθεστώς της μεγαλύτερης δυνατής συναίνεσης των Δημοτικών Παρατάξεων, αντιμετωπίζονται δηλαδή Διαπαραταξιακά.
Κατά την άποψή μας τρία είναι τα θέματα που χρειάζονται Διαπαραταξιακή προσέγγιση, η Κοινωνική Μέριμνα και Προσφορά που ολοένα και περισσότερο δυστυχώς στις μέρες μας θα είναι πιο αναγκαία για μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας, η παιδεία και ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια των παιδιών μας και εδώ θα πρέπει να θυμόμαστε πως ότι κάνουμε για τα παιδιά είναι πάντα λίγο και τέλος τα θέματα προστασίας του Υμηττού τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπισθούν επειγόντως για να μη θρηνήσουμε στο τέλος, όλοι μας.
Η Διαπαραταξιακή αντιμετώπιση των προβλημάτων της ΔΑΠΑΧΟ απαιτεί ισχυρή βούληση αφενός από τις Δημοτικές Παρατάξεις, που πιστεύω ότι θα την επιδείξουν και αφετέρου από τη Δημοτική Αρχή η οποία θα πρέπει να καταλάβει ότι η συναίνεση την εξυπηρετεί και δεν της αφαιρεί αρμοδιότητες, ούτε πρέπει να τη φοβάται αφού μιλάμε για “συναίνεση” και όχι “συναπόφαση”.
ΚΟΙΝ: κ.Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού

          Επικεφαλής  Δημοτικών Παρατάξεων

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά μην κάνετε αντιπολίτευση μόνο και μόνο για να εμφανίζεστε κάπου και λέγοντας μπαρούφες. Ποιο το νόημα αυτής της δήλωσης; Και στην τελική πότε ο κ. Τίγκας προλαβαίνει να ασχοληθεί με το Δήμο μας όταν έχει καθήκοντα και μάλιστα αυξημένα σε άλλον δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Τίγκας έκανε μια πρόταση για Διαπαραταξιακή αντιμετώπιση των προβλημάτων της ΔΑΠΑΧΟ. Άλλες παράταξεις της Αντιπολίτευσης έκαναν προτάσεις Διαπαραταξιάκης αντιμετωπισης για αλλά θέματα.
    Αντί η Δημοτική Αρχή να επωφεληθεί από τις προτάσεις βάζει τα "εξαπτέρυγα" της να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά που πρότεινε, επειδή δεν τους βολεύει που ο κ . Τίγκας ασχολείται σοβαρά και υπεύθυνα με όλα τα θέματα.
    Εκτός και αν δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει Διαπαραταξιακή ή μήπως φοβάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λειτουργεί ήδη εδώ και μήνες Ομάδα Εργασίας για τον Υμηττό στην οποία συμμετέχει η παράταξη του κ. Τίγκα με εκπρόσωπό της.

      Διαγραφή
    2. Ποια που ποτε; Κ ποιος συμμετεχει;

      Διαγραφή