Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!!!

Ένας 51χρονος Ιρανός μετανάστης κρατείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης κατηγορούμενος για διευκόλυνση εξόδου μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα....

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, κατά την ανάκρισή του ο Ιρανός φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση ενώ στην ανακριτική διαδικασία ενεπλάκη και ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ που έφθασε στη Μυτιλήνη ειδικά για αυτή την περίπτωση από την Αθήνα.
Σήμερα ο 51χρονος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ κατά τη διαδικασία της απαγγελίας κατηγορίας από την αντιεισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, φέρεται να αρνήθηκε ότι έχει την παραμικρή συνεργασία.
Ο 51χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης μαζί με τρεις γυναίκες αδελφές από το Αφγανιστάν ηλικίας 15, 18 και 23 ετών. Όλοι τους προσπαθούσαν να επιβιβασθούν με πλαστά βουλγαρικά διαβατήρια σε πτήση charter με προορισμό το Βερολίνο.
Οι τρεις Αφγανές ομολόγησαν ότι προμηθεύτηκαν τα διαβατήρια από τον Ιρανό ο οποίος με τη σειρά του υποστήριξε πως τα είχε αγοράσει από άγνωστό του Τούρκο στο λιμάνι του Πειραιά.
axarnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου