Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ...ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ!

  Η απομάκρυνση του Γιώργου Καραγκούνη από την Εθνική Ανδρών φαίνεται να αποτελεί προϋπόθεση για την παραμονή του Σέρχιο Μαρκαριάν στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus στην συνάντηση που είχε μετά...
την ανακοίνωση της παραίτησής του ο Μαρκαριάν με τον Γκιρτζίκη εξέθεσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της παραίτησης αλλά και τα πρόσωπα που όπως ανέφερε και στην ανακοίνωσή του χωρίς να τα κατονομάσει, αποτέλεσαν εμπόδιο για την απρόσκποτη παραμονή του στην ομάδα.

Επειδή ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίζεται να επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον Μαρκαριάν στην ομάδα, εξετάζεται το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Καραγκούνη από την Εθνική με ταυτόχρονη μείωση των απολαβών του και την τοποθέτησή του σε μια από τις μικρότερες Εθνικές.

Αυτό θα γίνει γιατί η διοίκηση της ΕΠΟ δεν θέλει να φανεί ότι διώχνει το μεγαλύτερο ίσως κεφάλαιο στην πιο επιτυχημένη περίοδο της Εθνικής.

Ένα πρώτο δείγμα της ψυχρότητας που έχει προκληθεί στις σχέσεις του Καραγκούνη με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και τον ίδιο τον Γκιρτζίκη είναι ότι δεν θα ταξιδέψει την Παρασκευή (24/07) με την αποστολή της ΕΠΟ για την κλήρωση του Μουντιάλ του 2018 που θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη.

Αντιθέτως ασκούνται πιέσεις στον Μαρκαριάν ώστε να μεταβεί στην Ρωσία ξεκαθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα παραμείνει στην Εθνική.
Το διαβάσαμε στο: Skai.gr

2 σχόλια:

  1. Η εθνική ομάδα έχει γίνει φαρ-γουέστ! Τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Ο κατήφορος συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς μας ενδιαφέρουν:

    Να αλλαχτεί το σήμα αυτό που δεν είναι το πρέπον γιατί δεν είναι η ελληνική σημαία και να μπει αυτό το σπουδαίο σήμα που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας.

    Να γίνει κάθαρση στην ΕΠΟ και να φύγουν όλοι τους! Δεν τους ανεχόμαστε! Μας ενοχλούν και δεν καμία σχέση με την εθνική ομάδα και είναι βλαβεροί για την ΕΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή