Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...

Η μία μετά την άλλη οι δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στον αέρα δείχνουν την ανατροπή του σκηνικού, με τον Τσίπρα να τελειώνει σύντομα από πρωθυπουργός. Το σύστημα έχει ετοιμάσει τον διάδοχο του ενός γερμανοτσολιά για να έρθει ο άλλος γερμανοτσολιάς να τσακίσει περισσότερο τον λαό. 
Τα ευρήματα της δημοσκόπησης....


τα διαβάζουμε από το fimotro.blogspot.gr:
ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ
Στις 4,5 μονάδες διευρύνετα το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας από τοΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Κυρικάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαραριαμό του τηλεοπτικού σταθμούAction 24...

Οπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στην εκπομπή EveningReport του Γιώργου Κουβαρά, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 31%, έναντι 26,5% για το ΣΥΡΙΖΑ.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα ως καταλληλότερος πρωθυπουργός, με ποσοστό 27% έναντι 25%.
Η Νέα Δημοκρατία προηγείται σημαντικά στην παράσταση νίκης με 44%, έναντι 40% του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου, η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής: ΝΔ 28%, ΣΥΡΙΖΑ 24%, ΚΚΕ 5,5%, Χρυσή Αυγή 5,5%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,5%, Λαϊκή Ενότητα 3%, Ένωση Κεντρώων 2,5%, Ποτάμι 2%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%.
Μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση (πίνακες)
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ακολούθως: ΝΔ 31%, ΣΥΡΙΖΑ 26,5%, ΚΚΕ 6%, Χρυσή Αυγή 6%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 5%, Λαϊκή Ενότητα 3%, Ένωση Κεντρώων 3%, Ποτάμι 2,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,5%.
Μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση (πίνακες)
Αναφορικά τέλος με τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, πρώτος έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 52%  θετικές απόψεις και 41% αρνητικές.
Μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση (πίνακες)
Ακολουθούν, ο Βασίλης Λεβέντης με 36% θετικές και 56% αρνητικές, ο Αλέξης Τσίπρας με 35% θετικές και 60% αρνητικές, η Φώφη Γεννηματά με 33% θετικές γνώμες και 61% αρνητικές, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 33% θετικές και 58% αρνητικές, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 30% θετικές και 63% αρνητικές, ο Πάνος Καμμένος με 25% θετικές και 68% αρνητικές και τελευταίος ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 10% θετικές απόψεις και 84% αρνητικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου