Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΕΘΡΟΣ! ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ 20 ΔΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

Οι δυο ολετήρες, αφού φόρτωσαν 20 δις ευρώ τις τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίησή τους, αυτά χάθηκαν μέσα σε ελάχιστους μήνες! Στα....


χέρια των Τσίπρα-Καμμένου εξαερώνεται το τραπεζικό σύστημα, με ό,τι πιάνουν να γίνεται κάρβουνο! 
Δείτε πού έχει φτάσει σήμερα 21 Ιανουαρίου ο δείκτης των τραπεζών! 
28,40! Και αυτός ο δείκτης είναι δεκαπλασιασμένος, μετά το τεχνητό φούσκωμά του τον περασμένο Γενάρη. Στην πραγματικότητα δηλαδή ο δείκτης τραπεζών βρίσκεται στο 2,89, δηλαδή εξαερώθηκε! 
Θυμίζουμε για μια ακόμη φορά ό,τι γράφαμε τον περασμένο Οκτώβριο: Η συμμορία Τσίπρα-Καμμένου γνώριζε από τον Γενάρη του 2015 για την κατάρρευση των τραπεζών. Και υπογραμμίζαμε: 
Το ντοκουμέντο-κόλαφος για τους Τσίπρα-Καμμένο σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως...




Λίγες μέρες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης  Τσίπρα-Καμμένου τον Γενάρη του τρέχοντος έτους (2015), και συγκεκριμένα στα τέλη Γενάρη, μέχρι και τις πρώτες δύο μέρες του Φλεβάρη ο δείκτης των ελληνικών Τραπεζών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ήταν γύρω από τις 60 μονάδες. Δείτε τον γενικό δείκτη που σας έχουμε φωτογραφίσει στις 30 Γενάρη και δείχνει 59,93 μονάδες. Ξαφνικά, στις 3 Φλεβάρη, από τις 60 μονάδες που ήταν ο δείκτη δεκαπλασιάστηκε και βάλε!!! 

Δείτε το ντοκουμέντο: Στις 3 Φλεβάρη ο γενικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε στις 753,91 μονάδες! Πώς και γιατί δεκαπλασιάστηκε; Αυτό είναι αδιανόητο! Τι έγινε ξαφνικά με τις ελληνικές τράπεζες; Απέκτησαν οι μετοχές τους τέτοια αξία; Όχι βέβαια! Ρωτώντας ειδικό επί του θέματος χρηματιστή, μας είπε ότι αυτό έγινε για να είναι μετρήσιμο το μέγεθος των τραπεζών! Οι 60 μονάδες δείκτης των ελληνικών τραπεζών είναι πολύ μικρός και ουσιαστικά προσεγγίζει μεγέθη μη μετρήσιμα! 
Γι' αυτό λοιπόν από τις 60 μονάδες έβαλαν τον δείκτη των ελληνικών Τραπεζών στις 600 μονάδες και 700 μονάδες! 
Ήξεραν τι έκαναν γιατί -προφανώς- είχαν υπολογίσει την μετέπειτα συνέχεια. Οι δήθεν διαπραγματεύσεις  της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, το αποστράγγισμα των αποθεματικών της χώρας και τα capital controls ήταν μπροστά μας. Το γνώριζαν οι Τσίπρας-Καμμένος και αυτό αποδεικνύεται σήμερα. 
Δείτε ποιος είναι δείκτης των τραπεζών σήμερα:

209,59 μονάδες, δηλαδή στην πραγματικότητα 20,9 μονάδες οι οποίες δεκαπλασιάστηκαν για να είναι μετρήσιμες! Με απλά λόγια, οι Τσίπρας-Καμμένος από τον Γενάρη γνώριζαν ότι τι τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει τους επόμενους μήνες και επειδή το μέγεθος των ελληνικών τραπεζών δεν θα μπορούσε να μετρηθεί δεκαπλασίασαν τον δείκτη! 
Σήμερα, οι Τράπεζες έχουν ανύπαρκτη αξία. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών επί Σαμαρά κόστισε στον ελληνικό λαό 25 δις ευρώ και απέμειναν 3,5 δις ευρώ σήμερα. Δηλαδή ο λαός πληρώνει για τις Τράπεζες σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Οι Τσίπρας-Καμμένος οι νέοι ολετήρες συνεννοήθηκαν με τους τοκογλύφους για το αποτελείωμα των Τραπεζών, ετοιμάζονται για τη νέα ανακεφαλαιοποίηση-αιμορραγία του ελληνικού λαού για να εξαερωθούν και πάλι τα νέα δις ευρώ στο βαρέλι δίχως πάτο! 
Θα αρπάξουν την περιουσία του λαού για να πάνε στις τράπεζες που διέλυσαν. Ουσιαστικά, για να πάνε στις τσέπες των τοκογλύφων!

Σήμερα λοιπόν και αφού προχώρησαν στην ανακεφαλαιοποίηση ρίχοντας στις τράπεζες περί τα 20 δις ευρώ, αυτά εξαφανίστηkαν σε χρόνο dt , για να φτάσουμε σήμερα ο δείκτης των τραπεζών από τις 600 μονάδες που πήγε εντέχνως (με το φούσκωμα), να  βρίσκεται στις 28,40! 
Πάρτε τα βουνά απατεώνες!

1 σχόλιο:

  1. Μας έδειξες τη διαδρομή του δείκτη των τραπεζών και καλά έκανες. Δείξε μας τώρα και τη διαδρομή Γράμμος - Βίτσι - Αλβανία την οποία ακολούθησαν οι "γενναίοι" κατσαπλιάδες, πρόγονοι του ηλίθιου ξεΤσίπωτου, του Φίλη, του Τρίχονα, του Κατρούμπαλου κλπ, καταδιωκόμενοι προ 70 ετών από την ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή