Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Στις 30 Γενάρη η Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο, έχει προγραμματίσει εκδήλωση για να τιμήσει τους πεσόντες ήρωες στα Ίμια. Η εκδήλωση....

πραγματοποιείται στην Ρηγίλης και Β. Σοφίας. Την ίδια ώρα, αριστεριστές πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση στο ίδιο ακριβώς σημείο, στις 15.00. Μάλιστα ανήρτησαν και αφίσα. Προσέξτε τι εξοργιστικά γράφουν, για να αντιληφθείτε σε τι Θεό πιστεύουν όλοι αυτοί! Από την μια καταδικάζουν την έννοια έθνους (μόνο σε σχέση με τους Έλληνες) ζητώντας από τον λαό να αγκαλιάσει όλους τους μετανάστες και από την άλλη εκδηλώνουν επιλεκτικά την ελληλεγγύη τους στους..."τούρκους και κούρδους αγωνιστές":
"ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ενάντια στον εθνικισμό που τροφοδοτεί το μίσος μεταξύ των λαών
ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ευρώπη φρούριο που ενισχύει τη φαιστική απειλή
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους πρόσφυγες και τους μετανάστες
ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ με Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές". 

Το ότι οι Τούρκοι στέλνουν κατά εκατομμύρια ισλαμιστές και χιλιάδες τζιχαντιστές λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, δεν λένε κουβέντα αυτοί οι αριστεριστές. Προφανώς γιατί είναι...αδέλφια οι Τούρκοι μας΄!

15 σχόλια:

  1. Έχουμε μπερδευτεί σχετικά με το ποιοί είναι οι αριστεριστές είναι ο Τσίπρας του ευρώ, ο Λαφαζάνης, ο Βαρουφάκης ή το ΚΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμώ την αριστερά σας και τα μυαλά σας, προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MADE USA ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ . ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ . ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ Κ$&#ΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ . ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω πρέπει να κόψουμε αυτές τις ανοησίες δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά υπάρχουν μόνο συμφέροντα, δείτε τον αρχηγό της αριστεράς Αλέξη και τον αρχηγό της δεξιάς Κούλη συμφωνούν σχεδόν σε όλα και ψάχνονται να βρουν τρόπους πως να παραστήσουν οτι ο ένας διαφέρει απο τον άλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρχοκουμούνια, ερχόμαστε κι η γη θα τρέμει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oι αναρχοάπλυτοι θέλουν... εμείς θα τους αφήσουμε;
    Γεμίσαμε μπούληδες της αριστεράς που τους γαμάνε οι λαθροέποικοι, για αυτό και τους θέλουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ποιόν ερχόσαστε με τον Κυριάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με αυτά τα μυαλά η μεταπολίτευση μάς έφτασε σε αυτό
    το απερίγραπτο χάλι που βιώνουμε σήμερα.
    Υπήρχε αυτό το μπάχαλο κι αυτή η εξαθλίωση πριν
    έλθει η μεταπολίτευση (η δημοκρατική μεταπολίτευση);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτη φορά αριστερά...
    - Μία άλλη φορά αριστερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστεριστές αριστεριστές αριστεριστές ....... Φλώροι Μπούληδες Βορείων Προαστείων Πουσταρέλια του ΣΥΡΙΖΑ Γενίτσαροι Ρουφιάνοι της Μέρκελ Τουρκόγυφτοι Γιουσουφάκια της Άγκυρας Ανθέλληνες ΒΡΟΜΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Νέας Τάξης Αναρχομαλάκες του Κ&$ου θα βρεθεί έναε Γρώργιος Καραισκάκης να σας ΠΗΔΗΞΕΙ .

      Διαγραφή
  10. Οι αριστεριστές-παρακρατικοί καλά θα κάνουν να πάρουν δρόμο από την Ελλάδα. Αρκετά τόσα χρόνια έκαναν αίσχη με σπόνσορες τις μνημονιακές κυβερνήσεις, τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τον Τζορτζ Σόρος και λοιπές μασονικές λέσχες και οργανώσεις της ΝΤΠ του Αντίχριστου.

    Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για να τιμηθούν οι πεσόντες των Ιμίων θα γίνει κανονικά που πρέπει να τιμήσουμε όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτου κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει να ακυρωθεί η εκδήλωση των αριστερών-πρακτόρων γιατί περιέχει δόλο και είναι υποκεινούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ της τρίτης φοράς φασιστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !!!
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και φυσικά θα κλείσουν οι στάσεις του μετρό , η αστυνομία θα εχει μπλοκο στον ευαγγελισμό και οι κοκκινοφασιστες στο συνταγμα που θα κατηφορισουν , με προστασια απο τα στρουμφακια...μιλαμε για πλερια δημοκρατία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή