Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΞΥΔΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "Ο ΞΥΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..."!!!

H απάντηση που έδωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και συγκεκριμένα το γραφείο δημοσίων σχέσεων αναφορικά  "Καταγγελία-σοκ! Ο τ.Δήμαρχος χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του νυν Δημάρχου!!! (;;;). 
σήκωσε...κουρνιαχτό! Μας ήρθε νέα καταγγελία αυτή τη φορά πιο οργισμένη! 
Σημειώνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής"...


κρατά τις αποστάσεις και επιφυλάξεις του, ωστόσο δεν είναι δυνατόν να "θάψουμε" τις καταγγελίες, από τη στιγμή που έχουν ονοματεπώνυμο! Η εφημερίδα αυτή ενημερώνει τους πολίτες και δημοσιοποιιεί τις καταγγελίες τους, προσδοκώντας και ζητώντας τις απαντήσεις του Δήμου. 
Ετσι επιτυγχάνεται η καλύτερη ενημέρωση δημοτών-κατοίκων και αυτό αποτελεί τη σωστή λειτουργία μιας δημοκρατικής πολιτείας. 
Η νέα λοιπόν καταγγελία η οποία έρχεται ως απότοκος της απάντησης του Δήμου είναι ότι ο τ. Δήμαρχος κ. Ξύδης χρησιμοποιεί πολλές φορές για τις δικές του δουλειές το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου. Του χορηγείται. Μάλιστα, μας αναφέρεται ότι τον μεταφέρει ο οδηγός του Δήμου στην Αθήνα για προσωπικές του υποθέσεις, ακόμη και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους! 
Ως συνέχεια των παραπάνω, έρχεται και ένα σχόλιο (αυτή τη φορά ανώνυμο) κάτω από ανάρτησή μας, το οποίο αναφέρει για το συγκεκριμένο χθεσινό περιστατικό: "Το αυτοκίνητο του Δημάρχου πήγαινε από την Κυρηνειας στο Verde και όχι στο Δημαρχείο στον Χολαργό .
Αυτά για την αλήθεια και όχι σε ψεύτικες δικαιολογίες. Ο τέως Δήμαρχος χρησιμοποιεί συστηματικά το αυτοκίνητο του Δημάρχου Αποστολόπουλο". Προφανώς θα ήταν κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες. 
Επαναλαμβάνουμε, δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο ισχύουν όλα τα παραπάνω. Διατηρούμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο κρίνοντας από τις αντιδράσεις, μάλλον φαίνεται να υπάρχει...καπνός στην υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου