Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...

Λίγες ώρες μετά την απολογία ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για τη δολοφονία της συζύγου του, Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό της Κοζάνης, ο Τάσος Τσιουχάρας...
περνούσε το κατώφλι των φυλακών στο Φελλί Γρεβενών, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, ο 40χρονος συζυγοκτόνος ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει το έγκλημα που διέπραξε. Μεταφέρθηκε σε κελί που βρίσκεται σε απόσταση από τα υπόλοιπα, το οποίο παρακολουθείται από κάμερα ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο.
Ο Τάσος Τσιουχάρας έφαγε ελάχιστα το βράδυ και ρωτούσε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πότε θα μπορέσει να δει τα παιδιά του και τι συμβαίνει με τα επισκεπτήρια στις φυλακές. »Όλη νύχτα τον ακούγαμε να μονολογεί και να λέει πως έχει μετανιώσει για τα όσα έκανε. Κάποιες φορές τον ακούσαμε να κλαίει» έλεγαν υπάλληλοι των φυλακών, για τον δράστη του εγκλήματος που σόκαρε τη χώρα.
Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως οι υπόλοιποι κρατούμενοι τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Όπως όμως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι των φυλακών, δεν τον είδε κανείς και το ίδιο θα συμβεί και τις επόμενες μέρες.
Λίγες ώρες νωρίτερα ο Τάσος Τσιουχάρας απαντούσε για όλους και για όλα στον ανακριτή και τον εισαγγελέα. «Το ερωτικό πάθος και η θολούρα με έφεραν στο σημείο να αφαιρέσω μια ανθρώπινη ζωή. Ήταν λάθος απόφαση να το αποκρύψω» – φέρεται να είπε – κατά την απολογία του. Μπροστά στους δημοσιογράφους κράτησε το στόμα του κλειστό και εμφανίστηκε με σκυμμένο το κεφάλι…
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων και απάντησε με ψυχραιμία για όλα. Για τα προβλήματα στη σχέση με τη γυναίκα του, για τη στιγμή του φονικού, την απόφαση να πάρει το πτώμα και να το θάψει σε ένα από τα χωράφια του αλλά και τις επόμενες μέρες όταν έπαιζε θέατρο για να ξεγελάσει τις αρχές. »Ήταν ένα έγκλημα πάθους, ένα ερωτικό έγκλημα που δεν το σκέφτηκα και δεν το σχεδίασα. Άρχισα να σκέφτομαι τι θα κάνω το πτώμα όταν ήδη το κακό είχε γίνει» είπε αρχικά ο συζυγοκτόνος.
»Σκότωσα τη γυναίκα μου εν βρασμώ ψυχής. Θόλωσα όταν μου είπε ότι θα φύγει και θα πάρει τα παιδιά. Τα παιδιά για μένα είναι ότι πολυτιμότερο είχα. Και την ίδια την αγαπούσα και δεν ήθελα να τη χάσω. Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να τα βρούμε, αλλά εκείνη δεν ήθελε» είπε ο Τάσος Τσιουχάρας που στη συνέχεια μίλησε για τα όσα έγιναν μετά τη δολοφονία.
»Όταν κατάλαβα πως ήταν νεκρή πανικοβλήθηκα. Άρχισα να σκέφτομαι πως θα κρύψω το πτώμα και πως δεν θα γίνει γνωστό το έγκλημα. Αυτό, γιατί ήξερα πως αν κάτι τέτοιο συνέβαινε δεν θα έβλεπα τα παιδιά μου. Έτσι την έθαψα στο χωράφι μου και τις επόμενες μέρες προσπαθούσα να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα» τόνισε ο συζυγοκτόνος, που πλέον δηλώνει μετανιωμένος πως έχει καταλάβει τι έχει κάνει.
»Οι ερωτήσεις των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή ήταν επίμονες και έκανα λάθη. Όπως σας είπα όμως αυτό ήταν φυσικό αφού δεν είχα σχεδιάσει τίποτα. Ομολόγησα το έγκλημα. Μια δολοφονία που δεν ήθελα να κάνω και δεν θα έκανα αν ο χρόνος γύριζε πίσω»
Η αντίδραση της μητέρας της Ανθής Λινάρδου στην είδηση της προφυλάκισης του γαμπρού της, την βρήκε στο σπίτι. Κλαίγοντας, τον χαρακτήρισε ψυχρό και κυνικό δολοφόνο λέγοντας χαρακτηριστικά: »σκότωσε το παιδί μου και έπεσε για ύπνο στο κρεβάτι. Δεν ξάπλωσε, κοιμήθηκε στο κρεβάτι που την σκότωσε».
Την ώρα που ο 40χρονος απαντούσε στις ερωτήσεις ανακριτή και εισαγγελέα, η δικηγόρος της άλλης πλευράς μιλούσε στους δημοσιογράφους για τα μεγάλα θύματα της τραγωδίας. Τα τρία παιδιά που πλέον θα μεγαλώσουν ορφανά. «Η μαμά σας έγινε ένα αστεράκι στον ουρανό και ο μπαμπάς σας έχει κάποια προβλήματα και γι΄αυτό το λόγο δεν μπορεί να σας δει» τους είπε όταν τη ρώτησαν…
Κανένας δεν στέκεται στο πλευρό του Τάσου Τσιουχάρα. Ο πατέρας του δηλώνει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ. «Η Ανθή ήταν μαζί μου πάρα πολύ καλή. Με τη γυναίκα μου, επειδή είχε κουραστεί, ψευτολογοφέραν και εδώ και ενάμιση χρόνο δεν της μιλούσε η γυναίκα μου. Παραπονιόταν η Ανθή για τις δουλειές πάρα πολύ και έλεγε ότι κουράζεται» τόνισε στην εκπομπή Tatiana Live…
Η μητέρα του δηλώνει πως ντρέπεται για το κακό που έγινε. Η ίδια είχε πει στον γιο της να αφήσει την Ανθή Λινάρδου να φύγει. »Χίλιες φορές παρά το κακό που έγινε» τονίζει…
Η κηδεία της 37χρονης, θα γίνει τη Δευτέρα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει μέσα στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου στο Σχιστό και θα ακολουθήσει η ταφή. Ο Τάσος Τσιουχάρας παραμένει στις φυλακές Γρεβενών και παρακολουθείται επί 24ωρου βάσεως…
 scoops.gr

3 σχόλια:

  1. Και γιατί γράφεις (Δείτε τι του έκαναν;)Επρεπε να γράψεις (Του έκαναν αέρα στα ......)Ολο λεζάντες είσαστε και από ουσία μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί γράφεις (Δείτε τι του έκαναν;)Επρεπε να γράψεις (Του έκαναν αέρα στα ......)Ολο λεζάντες είσαστε και από ουσία μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή