Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΜΑΝΑ-ΤΕΡΑΣ ΑΦΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

Είναι φορές που η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία.  Την Παρασκευή (22/1) αποκαλύφθηκε ότι ο 23χρονος Κωστής Πολύζος, δολοφονήθηκε πριν πέντε χρόνια στη Σιάτιστα Κοζάνης από τη μητέρα...

του και τον πατριό του. Για ποιον λόγο; Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο ήταν η επικαρπία ενός δανείου των 250.000 ευρώ, μία πληροφορία που απέκρυψαν κατά την κατάθεσή του το ζεύγος. Η δολοφονία έγινε μετά από καυγά που προηγήθηκε, εξαιτίας της κάκιστης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν το ζευγάρι, που είχε πάρει το δάνειο, με εγγυητή τον 23χρονο Κωστή.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η μάνα και ο πατριός αντιμετωπίζουν την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού.  Επίσης τους έχουν απαγγελθεί και άλλες τρεις κατηγορίες που είναι περιύβριση νεκρού, ψευδορκία, αλλά και πλαστογραφία, λόγω των πλαστών υπογραφών του Κωστή που φέρονται να έχουν βάλει σε συνάψεις δανείων.
Όλα τα παραπάνω αφορούν αποκαλύψεις που βγήκαν στη δημοσιότητα και έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ανατρέπουν τα πάντα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εξίσου συγκλονιστική ωστόσο, είναι η γενικότερη συμπεριφορά της μητέρας του 23χρονου Κωστή.
Τα πέντε αυτά χρόνια δεν είχε παρουσιάσει την παραμικρή ένδειξη ότι εκείνη ήταν που είχε σκοτώσει το γιο της. Μία παιδοκτόνος μάνα δεν αποτελεί μία συνηθισμένη υπόθεση. Σίγουρα είναι σπάνια, ωστόσο δεν είναι σε καμία περίπτωση πρωτοφανής. Τη μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί η όλη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη και λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη αποκάλυψη ότι εκείνη και ο πατριός σύντροφός της σκότωσαν τον 23χρονο Κωστή, ανέβαζε αναρτήσεις στο facebook με μηνύματα αγάπης προς το γιο της, τον οποίο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ίδια είχε δολοφονήσει. Το «θέατρο» του ζεύγους ξεκίνησε από νωρίς, καθώς πριν πέντε χρόνια, είχαν απευθυνθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προκειμένου να βρεθεί ο εξαφανισμένος – όπως είχε θεωρηθεί τότε – Κωστής Πολύζος.
Όλα αυτά τα χρόνια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μητέρα και ο πατριός του ήταν εκείνοι που είχαν διαπράξει το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, όπως περιγράφεται και στο κατηγορητήριο εναντίον τους.
Στο δε προφίλ της, η μητέρα είχε ανεβάσει πλήθος αναρτήσεων για την απώλεια του γιου της. Χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, ανέβαζε έτοιμα στιχάκια, μέχρι και προπαραμονή των Χριστουγέννων του 2015.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου