Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: "ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"...ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ!

«Στο ασφαλιστικό διαχειριζόμαστε την τέλεια καταιγίδα», υπογράμμισε χωρίς ντροπή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, στην κοινή....

συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. 
Πρόκειται για κυνική ομολογία για το διαγραφόμενο έγκλημα σε βάρος όλων των κοινωνικών στρωμάτων, βάζοντας τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα, του τύπου "αν δεν σας τσακίσουμε τώρα δεν θα υπάρχουν συντάξεις στο άμεσο μέλλον"! Υπηρέτες των εχθρών της χώρας, πολιτικά καθάρματα που σκοτώνουν εν ψυχρώ τον λαό, λέγοντάς του αυτή είναι η καταιγίδα της σφαγής σου, αλλά δεν γίνεται αλλιώς!

Ο πολιτικός αυτός αλήτης του ΠΑΣΟΚ που έβαλε την προβιά του αριστερού, προσπάθησε να φανεί με κοινωνικό μανδύα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσουν οι αδύναμοι, τα μεσαία στρώματα κινούμενη με άξονες την κοινωνική δικαιοσύνη, τη μεγαλύτερη βοήθεια στους αδύναμους και την ισονομία. Δεν γίνεται να δίνει 90% το κράτος, 9% οι αγρότες ούτε να μην παίρνουν σύνταξη οι αγρότες, πρόσθεσε. Μάλιστα, για να γίνει περισσότερο πειστικός ο Κατρούγκαλος τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει διορθωσεις σε θέματα που δημιουργούν μεγάλη πίεση.

1 σχόλιο:

  1. Φόρεσε γραβάτα όμως, αρχίζουν να τον γράφουν τον Τσίπρα στο γνωστό σημείο και οι υπουργοί του ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή