Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ. ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ...ΔΕΙΤΕ...

Χολαργός, 18 Ιανουαρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 οι εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην αίθουσα Μ. Μερκούρη του Δημαρχείου, με τον Επικεφαλής της ομάδας κ. Βαγγέλη Στογιάννη να κάνει έναν ‘πλούσιο’ απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που τίμησε με την...

παρουσία του τους ανθρώπους της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. για το έργο που προσφέρουν στην πόλη μας, αλλά και όπου αλλού τους ζητηθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Νικολιδάκη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βύρωνα κ. Μαυρίκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζωγράφου κ. Αρμπιλιάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Παλπατζής, η 

Δ/ντρια του γραφείου πολιτικής Προστασίας Ραφήνας-Πικερμίου κα Λεγάκη, ο Διοικητής του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Ζαγκανάς, ο Υποδιοικητής κ. Ζαφείρης και αξιωματικοί του Σταθμού, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου – Χολαργού.
Επίσης εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας Β.Α. Τομέα Υμηττού, Βύρωνα, Ραφήνας – Πικερμίου, Γλυφάδας, Βάρης και των Ποδηλατών Παπάγου – Χολαργού.


Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος έκοψε την πίτα της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. και συνεχάρη τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο Δήμο όχι μόνο κατά τους θερινούς μήνες, αλλά όλο το χρόνο και μάλιστα συχνά με κίνδυνο της ζωής  τους και τους ευχήθηκε μια καλή χρονιά με όσο το δυνατό λιγότερα περιστατικά.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


26 σχόλια:

  1. Ο απολογισμός περιλάμβανε και τους δεκάδες ''δαγκωμένους'' από τα σκυλιά; Γιατί από άλλες δράσεις...καλές είναι και οι φωτογραφίες!!!
    Μου κάνει εντύπωση και ο ασύρματος στο κλειστό χώρο και καταχείμωνο, ίσως γιατί περίμενε να του αναφέρουν οι υφιστάμενοι..;
    Για φιγούρα πολύ καλός ο Lolek, είναι ο ίδιος που κυκλοφορεί ακόμα και στην λαϊκή αγορά του Παπάγου με στολή, ασύρματο και... αλυσοπρίονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος πληροφόρηση είχατε κε Δήμαρχε, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όχι γιατί απαξίωσαν οι ίδιοι, αλλά γιατί ''απαξίωσε'' να τους προσκαλέσει ο κος Μπόλεκ!!
    Την επόμενη φορά πριν βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα, φροντίστε να έχει προηγηθεί ένας τυπικός έλεγχος, για να μην εκτίθεστε εξ΄ αιτίας του ως άνω κυρίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φήμες λένε ότι κοιμάται με την στολή και αντί για παντόφλες, στην άκρη του κρεβατιού έχει τα άρβυλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A ρε κατακαημένε Υμηττέ, σε τι ''χέρια'' σου έμελλε να πέσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τι λέτε για τον Λόλεκ;
    Ο άνθρωπος "καβάλα πάει στην εκκλησιά ,καβάλα προσκυνάει ,καβάλα παίρνει το αντίδωρο απ' του παπά το χέρι" είναι γεγονός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν εισαι εθελοντης Πολιτικης Προστασιας, μπορει να χρειαστεις ανα πασα στιγμη. Ενημερωτικα λοιπον τοσο την ωρα της εκδηλωσης, όσω και τις επομενες ωρες, υπηρξαν 3 περιστατικα στην περιοχη,αρα καλως υπηρχε ο ασυρματος και καλως επενεβη και η ομαδα στα 2 απο αυτα. Τουλαχιστον αυτοι κατι κανουν. Δεν ειναι σαν καποιους που απο την ζεστασια του σπιτιου τους κραζουν οτι δεν μπορουν να φτασουν... Εξου και η ρήση του λαου "Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"!

    Προς τον 2ο σχολιαστη,θελω να θεσω μια απορια: Μηπως ειστε εκτος τοπου και χρονου??? Που ειδατε να λεει το αρθρο η οποιοσδηποτε κατι για τους οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης??? (χωρια που 1 ειναι παντα ο επικεφαλης της αντιπολιτευσης... ) Αλλα μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται...

    Τελος προς ολους τους φιλους έχω να προτεινω να διαβασουν αυτες τις κρυες μερες του χειμωνα,στην ζεστουλα τους το βιβλιο "Αι συνέπειαι του αυνανισμού εις προκεχωρημένην ηλικίαν" οπως προτεινε ο Κ.Πλευρης σε εναν ουρακοταγκο του IQ σας! Ισως σας κανει να τον κοψετε!

    Εχετε καταντησει γραφικοι και σας εχει βαρεθει ολος ο κοσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτα πρώτα, να σου πω ότι δεν είσαι και δεν μπορείς να είσαι εθελοντής πολιτικής προστασίας, γιατί απλά δεν έχεις την εκπαίδευση, αλλά ούτε και την ανάλογη διαπίστευση. Είσαι ένας εθελοντής δασοπροστασίας τριών χρόνων το πολύ και ως εκ τούτου με μηδαμινή έως ελάχιστη εκπαίδευση και εμπειρία, έχεις όμως θράσος το οποίο απορρέει από την ασχετοσύνη σου. Δυστυχώς για σένα είσαι και μεγάλος ηλικιακά οπότε περιορίζονται και οι ελάχιστες πιθανότητες για ατομική βελτίωση...!
    Είναι πρόδηλο ό,τι ΔΕΝ παρακολούθησες επιμελώς την ομιλία του δήμαρχου, ειδικά στο σημείο που αναφέρθηκε στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης και την απουσία τους...επίσης καλό είναι να μάθεις ότι, η αντιπολίτευση διαχωρίζεται σε μείζονα και ελάσσονα, αλλά είναι όλοι οι επικεφαλής στην αντιπολίτευση και όχι μόνο ''ένας'' όπως λες, ως ημιμαθής που είσαι!!
    Τέλος, φαίνεται ότι τις συνέπειες από τον αυνανισμό τις ''γνωρίζεις'' πολύ καλά, γι΄αυτό και έχεις υπόψιν σου το βιβλίο, αφού έσπευσες να το αγοράσεις, μετά και από την προτροπή γιατρού!!!
    αγωνιστικούς χαιρετισμούς Λολεκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 19 Ιανουαρίου 2016-7:24 μ.μ.,πάλι από το κινητό σου γράφεις και δεν βάζεις τόνους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BIZ BIZ BIZ BIZ
    Το παιχνίδι Μπίζ το θυμάστε;
    Kαι όποιος κατάλαβε...κατάλαβε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ''αξιοθαύμαστο'' πάντως, το πως τους έχει παραμυθιάσει όλους, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Και μάλλον είναι και το ''μοναδικό talento'' αυτού του ...ανθρώπου;
    Αρχιερέας στο...είδος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλύτερα γραφικοί παρά ψεύτες. Οι ''γραφικοί'' λένε αλήθειες..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλλον γραφικοί στις μαλακίες και στα δικά σας ψέμματα μένετε... Καλά λέει ο Ανώνυμος19 Ιανουαρίου 2016 - 7:24 μ.μ. ότι σας βαρεθήκαμε! αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά τους και βρείτε να κάνετε κάτι άλλο στην ζωή σας! Και εάν αγαπάγατε τόσο πολυ τον Υμηττό όπως λέτε ας συμβάλλατε και εσείς στην προστασία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τς τς τς, μη βρίζεις, κακό παιδί...και μην ανησυχείς, εσύ είσαι ο αρχιερέας του ψεύδους, κανείς δεν μπορεί να σε κοντράρει σε αυτό. Το έχεις δουλέψει από μικρός και τώρα πιά είσαι προφέσορας...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά θα μας απαντήσετε για τον ''απολογισμό των δαγκωμένων''!
    Καταγράψατε πόσα είναι τα θύματα από τους... σκύλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έλα ρε, βαρέθηκες κι΄όλας. εσύ έκανες αμάν να τους διώξεις όλους για να γίνεις.....επιτέλους αρχηγίσκος, το απωθημένο σου από την Καισαριανή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το λαμβάνω ως φιλοφρόνηση από έναν Dr. διπλοπροσωπίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι, εσένα όταν σε ''φτύνουν'' λες ότι ''βρέχει''
      Αυτό ακριβώς εννοούμε και εμείς, όταν λέμε ότι είσαι.... ''σπάνιο talento'' !!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Ας τους, ρε φίλε 11:42μμ, μην περιμένεις καταγραφή ''δαγκωμένων''
    Ήταν συνωμοσία(!!) της αντιπολίτευσης, έτσι λέει ο ...αρχιερέας.
    Όλοι αυτοί που πήγαν νοσοκομείο.... αυτοτραυματίστηκαν....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατά την ανάγνωσην, των ανωτέρω σχολιασμών, είναι έκδηλη η ύπαρξη ενός ατόμου, διακατεχόμενου από πολλαπλή προσωπικότητα, ημι-αμαθεια και έλλειψη βασικής κατανόησης κειμένου.
    Αγαπητέ,άλλο επικεφαλής αντιπολίτευσης και άλλο επικεφαλής αντιπολιτευόμενης παράταξης.Ο όρος επικεφαλής αντιπολίτευσης αναφερόμενος σε άνωθεν του ενος ατόμου, δεν ειναι σωστός.
    Απορία μου δημιουργείται πως υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν τελειώσει σχολείο και δεν μπορούν να κατανοήσουν κείμενο και καταλαβαίνουν μαλλον μόνο αυτά που χαιρέκακα επιθυμουν, διότι αγαπητέ, άλλα σας γράφουν και άλλα καταννοείτε! Μην αναφερθώ στην βαρβαρικήν που χρησημοποιείται στους χαρακτηρισμούς σας.

    Αγαπητέ, θα σας προέτρεπα να επανέλθετε στα σχολικά έδρανα, δια να μαθετε πάλι ανάγνωσην.Επίσης προτείνεται η επίσκεψη εις ψυχίατρον και ψυχολόγων, δια την επίλυση τςν προβλημάτων κατωτερότητας και πολλαπλής προσωπικότητας, τα οποία κατέχετε.Δια να μπορέσετε να επανανταχθείτε σωστά στην κοινωνία.
    Δεν γιγνώσκω εάν οι κύριοι έχουν κλίσην σε όλα αυτά που τους προσάπτετε, αλλα εσείς έχετε ιδιαιτέρως εκπληκτικήν κλίσην εις την σχιζοφρένεια, την ημι-αμάθεια, τον πιθηκισμόν, την αφύσικη εκδηλωση αποθημένων και την κακοήθειαν.

    Το εάν εκλήθησαν οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου, καλό θα ήτο να ελεγχθεί, αλλά στον άνω σχολιασμό παραθέτεται με εσφαλμένο, άχρονο και άτοπο τρόπο. Εκτος τούτου, και να εκλήθησαν, ο ένας τρέχει πίσω από τον Μητσοτάκη δια γλύψιμον, ο άλλος ετοίμαζε το Παρατηρητήτριο Πολιτών, ο παράλλος( εάν ισχύει οτι έκανε μύνηση) δεν θα ερχόταν, λόγω δικαστικής διαμάχης, κτλ... Α, ναι... Παρευρέθη και επικεφαλής παρατάξεως της αντιπολίτευσης του Δήμου, αλλά ανάξιος σχολιασμού εκ του γράφοντώς ως "πουθενα".

    Κλείνοντας μια απορία: Κατέχει, αγαπητέ, κάποια από τις προσωπικότητες σας, σε αυτόν ή σε κάποιον φανταστικόν κόσμο, διαπίστευση σαν αυτήν που αναφέρετε; Διότι στην Ελλάδα δεν δίνεται κάτι τέτοιο. Αν ναι, μάλλον παραπλανηθήκατε από επιτήδειους...
    Μανώλης Σμ. Χολαργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατ΄ αρχάς κε Μανώλη Σμ. από το κείμενό σας δεν κατάλαβα τίποτα, παρά το γεγονός ότι κατέβαλα φιλότιμες προσπάθειες τις πολλαπλές φορές που το διάβασα.
    Ίσως γιατί προφανώς έχετε δίπλα σας έναν ''οδηγό'' με διάφορες λέξεις, τον οποίο και χρησιμοποιείται άκρως λανθασμένα, εφ΄ όσον δεν γνωρίζεται την ακριβή έννοια και νόημα των λέξεων και φράσεων που αντλείται από την ''λίστα-οδηγό''!
    Το να αραδιάζεται ''βαρύγδουπες λέξεις'' ατάκτως ειρημένα στον γραπτό σας λόγο, είναι και αυτό που χαρακτηρίζει το κείμενό σας ως - επιτρέψτε μου την λέξη- υπερφίαλο...και ακόμα χειρότερα ως αρλούμπα...!
    Για τα ορθογραφικά λάθη δεν θα αναφερθώ, γιατί όλοι μας κάνουμε κάποιες φορές μερικά, αλλά για το εν γένη συντακτικό σας, κριθήκατε ... ανεπαρκής!!!
    Κλείνοντας δεν θα σας παραπέμψω όπως εσείς κάνετε, σε ψυχίατρους, σχολεία, θρανία κ.λ.π, γιατί κατανοώ ανθρώπους του δικούς σας ''υψηλού πνευματικού επιπέδου'' και από πολλά χρόνια έχω ''εμπεδώσει'' το γεγονός ό,τι η ηλιθιότητα δεν παλεύεται!!
    Όπως επίσης, ότι ''στο γήπεδο του βλάκα, χάνεις με 10-0'' !!!
    Περαστικά σας και καλή ανάρρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ποιος πρεπει να γυρίσει στην Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ φαίνεται από τα ορθογραφικα λαθη του 6:50μ.μ. Ελεος ρε Μανωλη, που θελεις να παραδώσεις και μαθημα Ελληνικης γλωσσας!
    Αφου δεν το κατέχεις, τι το παιδευεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O 6:50ΜΜ πίνει αφέψημα από παπαρούνες;;; Να το προσέξει αυτό, γιατί η υπερδοσολογία βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο! Τουλάχιστον όταν βρίσκεται σε αυτή την ''κατάσταση'' ας μην γράφει ''έκθεση ιδεών'' τύπου....``εδώ πατώ και αλλού βρίσκομαι και ότι ναναι΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι επικεφαλείς αντί του (...λής) και το αποθημένο αντί του (απωθ...) είναι όλα τα λεφτά, ή η μίξη ψευτο καθαρεύουσας, ''αργκώς'' μαζί με δημοτικής γλώσσας είναι ''τα πάντα όλα''..., για σου ρε Μανωλάκη γλωσσολόγε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νομίζουν κάποια...παιδάκια χθεσινά ,ότι κάτι έγιναν...,μετά από την πλήση εγκεφάλου που τους έχει πραγματοποιηθεί.
    Ίσως να μην έχουν και απολύτως άδικο ,διότι δεν γνωρίζουν "ιστορία"και "τρώνε" αμάσυτα όσα τους παραμυθιάζουν .
    Δεν φταίνε αυτοί ,για όσα γράφουν ." Τόσα ξέρουν, τόσα λένε" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και αφού αναλύει, ''παραδίδοντας μάθημα'' το ποιος έχει ''δικαίωμα'' να φέρει τον τίτλο της αντιπολίτευσης, παρατηρώντας άλλον σχολιαστή, στο τέλος κάνει το ίδιο ''λάθος'' που στηλίτευε στο σχόλιο του, λέγοντας: ``παρευρέθη (αντι του παρευρέθηκε) και επικεφαλής παρατάξεως της αντιπολίτευσης του Δήμου, αλλά ανάξιος σχολιασμού...΄΄
    Τελικά πιο βλάκας, αμόρφωτος & ανορθόγραφος...πεθαίνεις!!!!!!!!
    Τελικά κε 6.50μμ εχεις ''πτυχίο...''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έγιναν δύο οι ''προφέσορες'';
    Αμαν καήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή