Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

"ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΞΥΔΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..."!

Δεχτήκαμε τηλεφώνημα από αναγνώστη μας ο οποίος μάλιστα υπήρξε στο παρελθόν και ιδεολογικός αντίπαλος του τ. Δημάρχου Ξύδη. Με....

αφορμή τις καταγγελίες πολιτών για το ότι ο Δήμαρχος χορηγεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στον κ. Ξύδη, μας είπε τα παρακάτω (τα οποία και παραθέτουμε ασχολίαστα):
---Κακώς αναδείξατε το θέμα αυτό. Τι θα πει καταγγελία; Για ποιο πράγμα; Λες και υπάρχει κάποιο σκάνδαλο! Καλά κάνει ο Δήμαρχος και τιμής ένεκεν δίνει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο μια φορά τον μήνα στον τ. Δήμαρχο Ξύδη. Το κάνατε θέμα λες και ο Ξύδης κατεβαίνει κάθε μέρα κάτω στην Αθήνα για δουλειές. 
Ας είμαστε λογικοί. Γνωρίζετε ότι ο κ. Ξύδης διετέλεσε επί 20ετία Δήμαρχος Παπάγου και Παπάγου-Χολαργού; Γνωρίζετε επίσης ότι βρίσκεται σε προκεχωρημένη ηλικία και μάλιστα αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα υγείας, με τις συνεχείς εγχειρίσεις στα πόδια του; Ε, τι θέλετε λοιπόν να κάνει ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος σε ένα πρώην Δήμαρχο σε μια τέτοια περίπτωση; Να μην προσφέρει το υπηρεσιακό του όχημα για 1-2 ώρες και να επιδείξει αναισθησία; 
Καλά κάνει λοιπόν. Άλλα είναι τα προβλήματα του Δήμου και του τόπου και να δώσετε έμφαση σε αυτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου