Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΝΑΖΙ ## schäuble! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ

Εκπληκτική απάντηση στον Σόιμπλε για το «είναι η εφαρμογή βλάκα» #schäuble
Την καλύτερη απάντηση στον αλαζόνα Βόλφγκανγκ Σόμπλε έδωσε η εφημερίδα "Δημοκρατία". Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλησε να οξύνει την...

αντιπαράθεση με τον Γερμανό Υπουργό, που όμως θα πρέπει επιτέλους κάποιος να τον βάλει στη θέση του!
Φαίνεται ότι ο αδίστακτος Σόιμπλε έχει αποφασίσει να ξυπνήσει στη μνήμη κάθε Έλληνα και κάθε Ευρωπαίου πολίτη τα αντι-γερμανικά συναισθήματα. Είναι λες και έχει βγει από κάποιο εφιαλτικό χρονοντούλαπο της Ιστορίας ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, με την αλαζονεία και την εμπάθεια που τον διακατέχουν απέναντι στους λαούς που έχουν πει «όχι» στο… Δ’ Ράιχ!
Έχει αποφασίσει να πάρει τη ρεβάνς για το κάζο των προγόνων του; Η χθεσινή συμπεριφορά του στο φόρουμ του Νταβός, όμως, ξεπέρασε κάθε γραμμή και κάθε όριο. Δεν προσέβαλε μόνο τον Έλληνα πρωθυπουργό, που είναι αλήθεια πως επέδειξε μεγάλη ψυχραιμία και αρκετή υπομονή απέναντι στις αδιανόητες προκλήσεις. Προσέβαλε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, που έχει υποστεί τα πάνδεινα από τα καταστροφικά Μνημόνια, τα οποία έχουν επιβάλει στη χώρα αυτός και οι όμοιοί του.
Το… αηδιαστικό «είναι η εφαρμογή βλάκα» δείχνει τα βάρβαρα συναισθήματα του συμπλεγματικού υπουργού της Μέρκελ και της παρέας τους, για τους οποίους τα πάντα είναι αριθμοί και κουτάκια σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή και τίποτε άλλο!
Άκου, δυστυχισμένε απόγονε των ηττημένων ναζί:
Πίσω από τα νούμερα και τους πολλαπλασιαστές υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και ματώνουν εδώ και πέντε χρόνια, για να πλουτίζουν οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις σας.
Άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και να ζεσταθούν. Παιδιά που λιποθυμούν από ασιτία μέσα στα σχολεία! Άνθρωποι που δεν άντεξαν και αυτοκτόνησαν.
Αλλά για «ανθρώπους» σαν κι εσάς όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα και ανθυπολεπτομέρειες! Ή, απλώς, εφαρμογές και μαθηματικοί τύποι. Εφαρμογές ενός πολύ σκληρού προγράμματος, που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν και είναι λάθος, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει.
Είναι αποτυχημένο ως συνταγή και ως μέθοδος. Και είναι πολύ κρίμα για μια οικονομική υπερδύναμη, όπως η Γερμανία, να εκπροσωπείται από έναν τόσο «μικρό» πολιτικό. Γιατί αυτό είσαι, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Εκεί θα τον κατατάξει («δυστυχώς» λέμε εμείς) η Ιστορία, όπως εκεί κατέταξε αυτούς που μάλλον θαύμαζε από παιδί και βρήκε την ευκαιρία πλέον να το εκδηλώσει. Μεγάλη ντροπή για την πολιτισμένη Ευρώπη…


1 σχόλιο:

  1. Αυτή είναι η εκπληκτική απάντηση σε αυτό το ανθρωποειδές;
    Σιγά γιατί τον συγκινήσατε και θα πάθουν τα ψυχολογικά του. Τελικά κανείς δεν έχει τσαγανό, όλοι κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή