Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ... ΑΝΔΡΑ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ...

Το θέμα παρουσιάζει η εφημερίδα Espresso. Ο άνθρωπος στο οποίο οφείλουμε τα μνημόνια και την καταστροφή της χώρας, φαίνεται πως βρήκε γκόμενα Ολλανδέζα...

Ιδού λοιπόν τι λέει το ρεπορτάζ. 
Να μετουσιώσει τις γνώσεις του (και την εμπειρία του) στο πεδίο των διεθνών σχέσεων σε... πράξη φαίνεται πως αποφάσισε ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς φέρεται ότι τους τελευταίους μήνες βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας Ολλανδέζας!
Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στη Σκιάθο ο πρώην πρωθυπουργός γνώρισε την ώριμη Oλλανδέζα και γοητεύτηκε από αυτήν, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, τόσο ώστε να αποφασίσει να εγκαταλείψει τη βίλα στο Καστρί και την επί 26χρόνια σύζυγό του Αντα.
Τα προβλήματα στον γάμο τους ήταν γνωστά από καιρό και οι φήμες ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου ολοένα και πληθαίνουν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ζευγάρι με την Ολλανδέζα, με την οποία συγκατοικεί στην περιοχή του Μαραθώνα. Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει τις διαλέξεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό, σε ορισμένα εκ των οποίων συνοδεύεται από τη νέα σύντροφό του.
Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο η «Espresso», την ημέρα των εκλογών και αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, εθεάθη να απολαμβάνει το αγαπημένο του κανό σε παραλία του Μαραθώνα έχοντας στο πλευρό του μια γοητευτική γυναίκα!

1 σχόλιο:

  1. Τα μνημόνια ήταν προδιαγεγραμένα απο την ημέρα που μπήκαμε στο ευρώ, δεν φταίει αυτός ο Σημίτης φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή