Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Τουλάχιστον αηδιαστικό και άκρως προσβλητικό είναι το δήθεν “εμπνευσμένο” δρώμενο που σκηνοθέτησαν και έπαιξαν αγρότες στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου...

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο οι πρωταγωνιστές είναι πέντε. Οι τρεις εξ αυτών σε ρόλο τζιχαντιστών, εκ των οποίων ο ένας φορά μάσκα υποδυόμενος  τον Αλέξη Τσίπρα κρατά ομήρους δυο αγρότες οι οποίοι είναι ντυμένοι με πορτοκαλί στολές. Όπως τα θύματα των αρρωστημένων μυαλών των τζιχαντιστών, τους γονατίζουν στο δρόμο και με τα σπαθιά τους “αποκεφαλίζουν”.
Οι “τζιχαντιστές” φτάνουν σε κεντρικό σημείο του μπλόκου μεταξύ κορναρισμάτων και συνθημάτων, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, τα οποία τα έχουν ανεβασμένα στους ώμους τους για να μην χάσουν κανένα στιγμιότυπο!
Την ώρα που οι αγρότες-όμηροι πέφτουν “νεκροί” στο δρόμο, οι υπόλοιποι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και φωνάζουν συνθήματα όπως “δεν θα τους περάσει”.
Όπως και να το δει κανείς η αηδία έχει και τα όριά της!
news247.gr

6 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά είναι το δρώμενο! Ευφάνταστο αλλά αποδίδει την πραγματικότητα. Άλλωστε, ας συνηθίζουμε σιγά σιγά την ιδέα της σφαγής.... διότι δεν πρόκειται να μείνει όρθιος κανένας κλάδος. Όλοι στο σφαγείο θα καταλήξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και καπου αλλου ειδα ενα τυπο με πορτοκαλι φορμα, και ξυνισμενη μουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ενοχλεί το σκηνικό, έτσι δεν είναι στον πραγματικό κόσμο;
    Θα χαϊδεύουμε τους δολοφόνους εξωμότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στους αγρότες ευφυέστατοι γιατί πειράχτηκες έτσι συντάκτη;
    Ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ούτε απο αυτά κλωτσομπουνίδι θέλει απο κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή