Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ-ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται ευθέως αντιμέτωπη με το σύνολο της κοινωνίας. Τα νέα μέτρα για το ασφαλιστικό σύρουν τον λαό στην πλήρη....


εξαθλίωση. Καταστρέφει τον παραγωγικό ιστό της χώρας και δη τους αγρότες, τσακίζει τους ελεύερους επαγγελματίες και τους οδηγεί στην οικονομική καταστροφή. Δικηγόροι, φαρμακοποιοί, γιατροί, μικρομεσαίες επιχειρήσεις-καταστήματα θα βάλουν λουκέτο ή θα καταχρεωθούν με υπέρογκες ασφαλιστικές φορές που φτάνουν μέχρι και 5 φορές πιο αυξημένες ανά μήνα σε σχέση με όσα πληρώνουν σήμερα. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει λάβει εντολές απόν το Δ' Ράϊχ να καταστρέψει τους Έλληνες φορολογούμενους και να τους σύρει στα πόδια των Γερμανών ταπεινωμένους, εξαθλιωμένους, ζητιάνους και σκλάβους. Θέλουν τους Έλληνες δούλους στα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις τους, θ΄πελουν τους Έλληνες χωρίς δική τους ιδιοκτησία, θέλουν την ελληνική γη και καμία γεωργική πααγωγή. Και αυτές τις εντολές των τοκογλύφων πάνε να υλοποιήσουν οι γερμανοτσολιάδες Τσίπρας-Καμμένος! 
Ο λαός αντιστέκεται. Με μπροστάρηδες τους αγρότες αλλά και όλους τους επαγγελματίες φωνάζει ΟΧΙ άλλη καταστροφή. Δεν θα περάσει. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να σώσουμε την Ελλάδα μας και να διώξουμε από την κυβέρνηση τους προδότες!
Παλλαϊκή αντίσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου