Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: "ΜΕΙΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ"! ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΝ "ΗΛΙΘΙΟ" ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Τα καθίκια οι δανειστές έχουν πλέον φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο: ζητούν την πλήρη εξαθλίωση του λαού. Γι' αυτό ο Τσίπρας με τον....

συνοδοιπόρο του Καμμένο έχουν επιτεθεί κατά του συνόλου της κοινωνίας με ραγδαίες αυξήσεις στην εφορία και τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Όταν αναγκάζουν τους επαγγελματίες να πληρώνουν 1.100-1.500 ευρώ μηνιαίως για την ασφάλισή τους, ενώ μέχρι σήμερα πληρώνουν περίπου 430 €, αυτό πού αλλού στοχεύει πρά στην εξόντωση του συνόλου της κοινωνίας; Αγρότες, δικηγόροι, γιατροί, δημοσιογράφοι, όλοι μπαίνουν στον κλίβανο της αποτέφρωσης που τους εχουν ετοιμάσει οι Τσίπρας-Καμμένος, με εντολή των τοκογλύφων. Γι'αυτό σήμερα οι δανειστές απαιτούν: "Τσίπρα μείωσε αμέσως τις κύριες συντάξεις"! Και ο γονυπετής-γερμανοτσολιάς Τσίπρας, με τα όσα έχει δείξει ως σήμερα, θα σκύψει και πάλι υποτασσόμενος στις εντολές των εχθρών της Πατρίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου