Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΦΡΙΚΗ! ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ! ΜΑΝΑ-ΤΕΡΑΣ!!! ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Συγκλονιστική εξέλιξη στη δολοφονία του Κωστή Πολύζου μετά από 5 χρόνια. Συνελήφθη η μάνα και ο πατριός του. Το πτώμα βρέθηκε....


μισοφαγωμένο από σκυλιά. Τα κροκοδείλια δάκρυα της μάνας που δήθεν έψαχνε το παιδί της στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" (Vid)
Δραματικό τέλος στην υπόθεση της σύγχρονης "Μήδειας" από τη Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος της ανακρίτριας της Κοζάνης, σήμερα στις 8:30 το πρωί κλιμάκιο ανδρών αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισε και συνέλαβε τη μητέρα και τον πατριό του θύματος ως υπεύθυνους για την ανθρωποκτονία σε βάρος του Κωστή Πολύζου, ο οποίος τότε είχε βρεθεί θαμμένος με τις πιτζάμες του μέσα στο χωράφι του πατριού του.


Η μητέρα του θύματος τότε είχε στραφεί στην εκπομπή "Φως στο τούνελ", προσποιούμενη την θλιμμένη μάνα για να βρει το παιδί της το οποίο δήθεν είχε εξαφανιστεί. Μερικά 24ωρα αργότερα, το παιδί βρέθηκε το μισό ξεθαμμένο από άγρια ζώα στο χωράφι του πατριού του τυχαία από διερχόμενο κυνηγό. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις μερικές μέρες μετά το ειδεχθές έγκλημα, μητέρα και πατριός και ο μικρός τους γιος που είχαν αποκτήσει, έκλεισαν το σπίτι, μετακόμισαν στην Ελευσίνα όπου και συνελήφθησαν σήμερα, μετά από 5 χρόνια και πούλησαν μάλιστα το αγροτικό αυτοκίνητο του πατριού.
Τα κροκοδείλια δάκρυα της μάνας στο "Φως στο Τούνελ"

Υπήρχαν μαρτυρίες τότε κατοίκων στα Σιάτιστα που ανέφεραν πως η μητέρα την επόμενη μέρα της εξαφάνισης για έναν "περίεργο" λόγο καθάριζε το σπίτι και τα χαλιά με ατμοκαθαριστή, ενώ υπήρξαν μαρτυρίες που είχαν δει το ζευγάρι να φορτώνει στο αγροτικό ένα βαρύ κουτί.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή Φως στο τούνελ μετά από πολυετή έρευνα εντόπισε το φορτηγάκι του πατριού που το είχε πουλήσει σε ειδική μάντρα. Εντόπισε τον ιδιοκτήτη του οχήματος και με τη βοήθεια ιδιωτικού εγκληματολογικού εργαστηρίου εντόπισε ίχνη αίματος στη καρότσα, παρά το γεγονός ότι το φορτηγάκι είχε υποστεί υπεράριθμους διαδοχικούς βιολογικούς καθαρισμούς. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι έπρεπε να αλλάξουν αρκετοί ανακριτές στην υπόθεση αυτή για να φτάσει στη σημερινή της εξέλιξη και σίγουρα προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι λίγο έως πολύ τα στοιχεία τα είχε η δικαιοσύνη στα χέρια της εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το σατανικό ζευγάρι αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος και αναμένεται να μεταχθεί εντός των επόμενων ημερών στη Κοζάνη με σκοπό να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση.
Με αγωνία αναμένει ωστόσο η τοπική κοινωνία όσο και το πανελλήνιο, να μάθει τους ακριβείς λόγους που μάνα και πατριός οδηγήθηκαν σε αυτή τους την απεχθή ενέργεια. Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι εκείνη την εποχή από το φιλικό περιβάλλον του θύματος είχε προκύψει πως υπήρχαν οικονομικά ζητήματα στην οικογένεια και ενδεχομένως το κίνητρο να είχε να κάνει με τη λήψη κάποιου δανείου στο όνομα του παιδιού και κάποια προστριβή ενδεχομένως να οδήγησε σε αυτή τη τραγική κατάληξη.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι εκείνη την εποχή, μητέρα και πατριός είχαν δασκαλέψει το μικρό τους γιο να ψευδομαρτυρήσει για χάρη τους, με τρόπο όμως που από έμπειρους ψυχολόγους φαινόταν καθαρά ότι το παιδί ακολουθούσε ένα μοτίβο που του είχε απαγγελθεί από τρίτους.
Η συνέχεια αυτής της τραγικής υπόθεσης που αναμένεται να μείνει στην ιστορία των εγκληματολογικών χρονικών της χώρας, θα δοθεί στο γραφείο της ανακρίτριας στη Κοζάνη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όπως αναφέρει το Φως στο Τούνελ, ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στο «Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν.
Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω - γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην Αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.
Το «Τούνελ» έδωσε μια μεγάλη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την εκπομπή και αγαπήσαμε. Η Αγγελική Νικολούλη είχε καταθέσει σαν βασικός μάρτυρας στον Ανακριτή Κοζάνης για την υπόθεση.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου