Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Η συνέντευξη Βαρουφάκη επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε πει εδώ και καιρό: ότι ο Τσίπρας υπήρξε συνεργάτης των τοκογλύφων και της γερμανικής καγκελαρίας πολύ πριν εκλεγεί προωθυπουργός. Τα είχε....


κάνει πλακάκια μαζί τους, είχε συμφωνήσει τη μπλόφα που θα έπαιζε σε βάρος του λαούς προσποιούμενος τον αντιμνημονιακό και τον σκληρό διαπραγματευτή! Εξάντλησε σκόπιμα τα αποθεματικά των τραπεζών, σκόπιμα οδήγησε στο δημοψήφισμα για να μείνουν οι τράπεζες κλειστές και για να πάμε στα capital controls Θέλησε να παγιδεύσει τον λαό με το δημοψήφισμα πιστεύοντας ότι θα ψήφιζε ΝΑΙ. Άλλωστε όλα τα ΜΜΕ ήταν υπέρ του ΚΑΙ, ο ίδιος απλά προσποιούταν ότι ήθελα ΟΧΙ. Όταν όμως βγήκε το ΟΧΙ με το συντριπτικό 61,5%  τότε έπεσαν οι μάσκες! Το πρόσωπο του προδότη-συνεργάτη των Γερμανών αποκαλύφθηκε! Γι΄αυτό σήμερα στρέφεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες προσπαθώντας να περάσει το ασφαλιστικό τσακίζοντας ολοκληρωτικά την οικονομία της χώρας και εξοντώνοντας τον λαό! 
Τέτοιος προδότης δεν έχει ξαναϋπάρξει. Μπροστά του ωχριούν οι Παπανδρέου-Σαμαράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου